nika19 22.06.2006 20:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2006 Sonika, łał piekna kuchnia!! ja własnie jestem na etapie decyzyjnym i mam w głowie szum musze zawolać męża, zeby ogladnął, bo uparł sie na jakąs ciemną, a ja chce białą!! SOniko, mogę pomęczyć cie troche na priva (tak po sąsiedzku ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
osowa 23.06.2006 07:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2006 Ho ho!!! czytam z uwagą i podziwiam. z pozdrowieniami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 23.06.2006 09:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2006 Dawno tu nie zaglądałam Sonika - warto było czekać tyle na tą kuchnię, wyszło super, a to jeszcze nie finał chyba zejdziemy tu na zawał jak już wszystko będzie Dzięki Kasiu , cieszę się że się Tobie podoba , tylko żadnych zawałów - proszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 23.06.2006 10:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2006 Motyczka, Edittta - myślę nad rodzajem szyby i chyba bedzie piaskowana. Kupiliśmy prowadnice do szyb i chyba czegokolwiek jeszcze , więc z mocowaniem nie ma problemu . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 23.06.2006 10:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2006 piekna kuchnia bardzo mi sie podoba!!!!!! gratuluje wyboru !!!!!!!!! Dziękuję Kasztanko - po wielu miesiącach przemyśleń mam to co chciałam - dokładnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 23.06.2006 10:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2006 Witam!!! Jesoo!!! :o Ale piękna kuchnia!!! Kupuj Asani ten zlew, bo już doczekać nie mogę tej zjawiskowej szyby nad blatem!!! :D Pozdrawiam! :D Gryfciu, ta przeca napisałam powyżej, że zlew już mam . Teraz czekamy na blat - już jesteśmy wprawieni w czekaniu , jeszcze trochę cierpliwości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 23.06.2006 10:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2006 Gohna - masz rację , chyba będzie matowa - piaskowana . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 23.06.2006 10:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2006 Sonika, łał piekna kuchnia!! ja własnie jestem na etapie decyzyjnym i mam w głowie szum musze zawolać męża, zeby ogladnął, bo uparł sie na jakąs ciemną, a ja chce białą!! SOniko, mogę pomęczyć cie troche na priva (tak po sąsiedzku ) Nika - wysłałam wiadomość na priv - dzięki . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 23.06.2006 10:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2006 Ho ho!!! czytam z uwagą i podziwiam. z pozdrowieniami Oj Osowa - nawet nie wiesz jak się cieszę, że jesteś na forum Co u Ciebie słychać???? Pozdrawiam serdecznie i napisz proszę jakie u Ciebie nowości - nie było Ciebie tutaj wieeeeeeeki całe. Już myślałam, że o nas zapomniałaś, ale widzę że nie i bardzo się cieszę . Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
osowa 23.06.2006 11:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2006 A dyć, że pamiętam! I jak duszek po Waszych domostwach przechadzam się co i raz. A co u mnie? A to tak: nihil novi z samymi serdecznościami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 24.06.2006 09:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2006 Oj, Osowa, co Ty taka tajemnicza jestes? I czemu jak duch? Jak nas cieszy swiadomosc o tym, ze do nas zagladasz.... Prawda Soniq? My tak polubilim tą zdolna i do tego pikną babę, a ona nam gdzies uciekla... p.s. (wielu wie dużo, nikt wszystkiego) ale podpisik? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
osowa 24.06.2006 10:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2006 Po pierwsze zawstydzasz mnie i to bardzo po drugie, to wątek o domku Soniki, więc tym bardziej się różowię. A jak duch, bo raczej nie uczestniczę czynnie w forum - stąd porównanie. Mam nadzieję, że Sonika nie będzie mieć mi za złe tej prywaty. Z serdecznościami wszystkim. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joola 24.06.2006 18:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2006 Sonika i jak tam mini spotkanie forumowe Czekam z niecierpliwością na relację. Osowa Duchy jakie czy co? Gdzieś się podziewała kobito? To już nawet ja częściej jestem na forum Co słychowywać Joasiu? Jak Twój domek?Czy już mieszkasz czy jeszcze budujesz?(Sonisia na pewno się nie pogniewa, pewnie sama jest ciekawa dlaczego tak rzadko nas odwiedzasz). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
osowa 25.06.2006 12:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2006 eee... tego tam tego... nie no - Sonika wybacz. joola zapraszam na priv ))) z pozdrowieniami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Baru 25.06.2006 21:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2006 No wiesz, Joola... jakbyś była, to byś wiedziała jak tam mimi spotkanko. Żartuję wiem, że nie mogłaś przyjechać . Domek Soniki superowy. Wąż w holu został odkryty specjalnie dla naszych oczek - i trzeba mu oddać sprawiedliwość, że ładny on jest jak na węża , nawet bardzoo ładny, łazieneczki jak tra-la-la... I w ogóle co ja tam tak po kolei będę wymieniać: piknie jest i już! Soniczko! Dziękuję za zaproszenie; pozdrówka dla Majki i Maksia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 26.06.2006 03:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2006 Po pierwsze zawstydzasz mnie i to bardzo po drugie, to wątek o domku Soniki, więc tym bardziej się różowię. A jak duch, bo raczej nie uczestniczę czynnie w forum - stąd porównanie. Mam nadzieję, że Sonika nie będzie mieć mi za złe tej prywaty. Z serdecznościami wszystkim. Osowa, pewnie że nie mam Tobie za złe, pisz pisz Dziewczyno co u Ciebie słychać, bo bardzo się za Tobą stęskniliśmy. Jakby co, to ja też mogę na ten priv, bo niby dlaczego tylko Joola ma być taka wyróżniona ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 26.06.2006 03:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2006 Sonika i jak tam mini spotkanie forumowe Joola, ono nie byłoby takie mini gdyby wszyscy się stawili - tutaj ukłony m. in. do Ciebie i jeszcze kogoś kto mnie unika już od dłuższego czasu . Żartuję oczywiście - znam powody i rozumiem, ale przecież świat się jeszcze nie kończy i wierzę że zawitasz do nas jak tylko będzie to możliwe. Zaproszenie jest nadal jak najbardziej aktualne . Spotkanie było baaardzo miłe , poplotkowaliśmy o tym i o owym, a potem pozwiedzaliśmy nasz domek co i dla mnie było wydarzeniem , bo tego węża oglądam z częstotliwością tak m/w raz na rok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 26.06.2006 04:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2006 Baru, dzięki że przyjechałaś i zapraszamy ponownie z przecudnej urody Nadiuchem oczywiście . http://ssonika.photosite.com/~photos/tn/2116_348.ts1151152518000.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 26.06.2006 04:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2006 anna1 ,nie widzisz zdjęć?Tego cudownego psiaka też nie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
molus 26.06.2006 10:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2006 Sonika przecudowny domek, bardzo często tu zaglądam i wzdycham. Ja niestety nie mam czasu aby wszystko tak wycackać.Mam pytanie odnośnie gresu na podłodze. Napisz mi proszę jakie czynności powinnam wykonać po położeniu gresu, ale przed fugowaniem, aby tak pięknie lśniły.Z góry bardzo dziękuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts