Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Było o domu, teraz o ogrodzie Soniki...

Recommended Posts

• Odpowiedzi 6,7k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Witam!!!

Jesoo!!! :o :o :o Ale piękna kuchnia!!! Kupuj Asani ten zlew, bo już doczekać nie mogę tej zjawiskowej szyby nad blatem!!! :D :D :D

Pozdrawiam!

:D :D :D

Gryfciu, ta przeca napisałam powyżej, że zlew już mam :-? .

Teraz czekamy na blat - już jesteśmy wprawieni w czekaniu :wink: , jeszcze trochę cierpliwości :wink: :)

Sonika, łał

piekna kuchnia!!

ja własnie jestem na etapie decyzyjnym i mam w głowie szum

musze zawolać męża, zeby ogladnął, bo uparł sie na jakąs ciemną, a ja chce białą!!

SOniko, mogę pomęczyć cie troche na priva (tak po sąsiedzku ;) )

Nika - wysłałam wiadomość na priv - dzięki :D :oops: .

Ho ho!!! czytam z uwagą i podziwiam.

z pozdrowieniami :)

Oj Osowa - nawet nie wiesz jak się cieszę, że jesteś na forum :D :D

Co u Ciebie słychać????

Pozdrawiam serdecznie i napisz proszę jakie u Ciebie nowości - nie było Ciebie tutaj wieeeeeeeki całe.

Już myślałam, że o nas zapomniałaś, ale widzę że nie i bardzo się cieszę :D :D .

Pozdrawiam :)

Oj, Osowa, co Ty taka tajemnicza jestes? I czemu jak duch? Jak nas cieszy swiadomosc o tym, ze do nas zagladasz.... Prawda Soniq? :D

My tak polubilim tą zdolna i do tego pikną babę, a ona nam gdzies uciekla... :(

p.s. (wielu wie dużo, nikt wszystkiego) ale podpisik? :D :wink:

Po pierwsze zawstydzasz mnie i to bardzo :) po drugie, to wątek o domku Soniki, więc tym bardziej się różowię. A jak duch, bo raczej nie uczestniczę czynnie w forum - stąd porównanie. Mam nadzieję, że Sonika nie będzie mieć mi za złe tej prywaty. Z serdecznościami wszystkim.

Sonika i jak tam mini spotkanie forumowe 8) :wink: Czekam z niecierpliwością na relację.

Osowa :o :o :o Duchy jakie czy co? Gdzieś się podziewała kobito? To już nawet ja częściej jestem na forum :wink: Co słychowywać Joasiu? Jak Twój domek?Czy już mieszkasz czy jeszcze budujesz?(Sonisia na pewno się nie pogniewa, pewnie sama jest ciekawa dlaczego tak rzadko nas odwiedzasz).

No wiesz, Joola... jakbyś była, to byś wiedziała jak tam mimi spotkanko. Żartuję wiem, że nie mogłaś przyjechać :cry:.

Domek Soniki superowy. Wąż w holu został odkryty specjalnie dla naszych oczek - i trzeba mu oddać sprawiedliwość, że ładny on jest jak na węża :lol:, nawet bardzoo ładny, łazieneczki jak tra-la-la... I w ogóle co ja tam tak po kolei będę wymieniać: piknie jest i już!

Soniczko!

Dziękuję za zaproszenie; pozdrówka dla Majki i Maksia

Po pierwsze zawstydzasz mnie i to bardzo :) po drugie, to wątek o domku Soniki, więc tym bardziej się różowię. A jak duch, bo raczej nie uczestniczę czynnie w forum - stąd porównanie. Mam nadzieję, że Sonika nie będzie mieć mi za złe tej prywaty. Z serdecznościami wszystkim.

Osowa, pewnie że nie mam Tobie za złe, pisz pisz Dziewczyno co u Ciebie słychać, bo bardzo się za Tobą stęskniliśmy.

Jakby co, to ja też mogę na ten priv, bo niby dlaczego tylko Joola ma być taka wyróżniona :wink: :) ?

Sonika i jak tam mini spotkanie forumowe 8) :wink:

Joola, ono nie byłoby takie mini gdyby wszyscy się stawili - tutaj ukłony :wink: m. in. do Ciebie i jeszcze kogoś kto mnie unika już od dłuższego czasu :wink: .

Żartuję oczywiście - znam powody :cry: i rozumiem, ale przecież świat się jeszcze nie kończy i wierzę że zawitasz do nas jak tylko będzie to możliwe.

Zaproszenie jest nadal jak najbardziej aktualne :D .

Spotkanie było baaardzo miłe :D , poplotkowaliśmy o tym i o owym, a potem pozwiedzaliśmy nasz domek co i dla mnie było wydarzeniem :wink: , bo tego węża oglądam z częstotliwością tak m/w raz na rok.

Sonika przecudowny domek, bardzo często tu zaglądam i wzdycham. Ja niestety nie mam czasu aby wszystko tak wycackać.

Mam pytanie odnośnie gresu na podłodze. Napisz mi proszę jakie czynności powinnam wykonać po położeniu gresu, ale przed fugowaniem, aby tak pięknie lśniły.

Z góry bardzo dziękuję.