Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Było o domu, teraz o ogrodzie Soniki...

Recommended Posts

Sonika i jak tam mini spotkanie forumowe 8) :wink:

Joola, ono nie byłoby takie mini gdyby wszyscy się stawili - tutaj ukłony :wink: m. in. do Ciebie i jeszcze kogoś kto mnie unika już od dłuższego czasu :wink: .

Żartuję oczywiście - znam powody :cry: i rozumiem, ale przecież świat się jeszcze nie kończy i wierzę że zawitasz do nas jak tylko będzie to możliwe.

Zaproszenie jest nadal jak najbardziej aktualne :D .

Spotkanie było baaardzo miłe :D , poplotkowaliśmy o tym i o owym, a potem pozwiedzaliśmy nasz domek co i dla mnie było wydarzeniem :wink: , bo tego węża oglądam z częstotliwością tak m/w raz na rok.

Soniczko, wiesz, że chciałam baaaardzo przyjechać, ale siła wyższa :cry: :cry: mam nadzieję, że zobaczymy się u mnie i potem jeszcze u Ciebie, ja przez Kraków przejazdem jestem kilka razy w roku 8) :D A wyściskałaś wszystkich ode mnie? I kto Cię niby unika :o No i czekam na zdjęcia ze spotkania .... Maaaaksiuuuu :wink:

• Odpowiedzi 6,7k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Witaj Soniko!

Pieska widzę, kuchnię rówież.. ale wchodząc od początku na ten wątek - nie mogę dotrzeć do jakichkolwiek zdjęć. Nawet tych z Twoich podróży nie widzę (tylko czerwone krzyżyki) :cry:

Czy one są w fotoalbumie? :-?

Ze mną jak z dzieckiem - wszystko trzeba wyjaśnić

Pozdrawiam wszytkich forumowiczów i proszę o wyrozumiałość

Soniczko, wiesz, że chciałam baaaardzo przyjechać, ale siła wyższa :cry: :cry: mam nadzieję, że zobaczymy się u mnie i potem jeszcze u Ciebie, ja przez Kraków przejazdem jestem kilka razy w roku 8) :D A wyściskałaś wszystkich ode mnie? I kto Cię niby unika :o No i czekam na zdjęcia ze spotkania .... Maaaaksiuuuu :wink:

no to się doczekałaś :D

fotki od Soniki

link -> http://212.244.189.200/index.php?id=sonika06

pozdrawiam

m.

Sonika przecudowny domek, bardzo często tu zaglądam i wzdycham. Ja niestety nie mam czasu aby wszystko tak wycackać.

Mam pytanie odnośnie gresu na podłodze. Napisz mi proszę jakie czynności powinnam wykonać po położeniu gresu, ale przed fugowaniem, aby tak pięknie lśniły.

Z góry bardzo dziękuję.

Dzięki Molus :D :oops: .

Ja impregnowałam gres przed fugowaniem, ale głównie po to aby się nie brudził.

Chyba wszystkie gresy polerowane się błyszczą :-? ?

Myślisz, że mój wyjątkowo :o ?

Sonika i jak tam mini spotkanie forumowe 8) :wink:

Joola, ono nie byłoby takie mini gdyby wszyscy się stawili - tutaj ukłony :wink: m. in. do Ciebie i jeszcze kogoś kto mnie unika już od dłuższego czasu :wink: .

Żartuję oczywiście - znam powody :cry: i rozumiem, ale przecież świat się jeszcze nie kończy i wierzę że zawitasz do nas jak tylko będzie to możliwe.

Zaproszenie jest nadal jak najbardziej aktualne :D .

Spotkanie było baaardzo miłe :D , poplotkowaliśmy o tym i o owym, a potem pozwiedzaliśmy nasz domek co i dla mnie było wydarzeniem :wink: , bo tego węża oglądam z częstotliwością tak m/w raz na rok.

Wiem, wiem i rozumiem :( .

Mam nadzieję, że uda nam się spotkać u Ciebie :D , a zaproszenie do Krakowa jest cały czas aktualne :D .

Nie będę pisać oficjalnie kto mnie unika, bo jeszcze bardziej spłoszę tę osobę :wink: .

No i czekam na zdjęcia ze spotkania .... Maaaaksiuuuu :wink:

Joolu jakbyś zajrzała tam gdzie kiedyś często bywałaś 8) a teraz trochę rzadziej :roll: to na pewno byś coś wypatrzyła :lol:

Soniko serdecznie dziękuję za uściski, które Maksiu mi przekazał...na razie wirtualnie 8) :wink:

Mam nadzieję, że uściska Ciebie ode mnie jak tylko będzie miał ku temu okazję :wink: :D - Maksiuuuuuuu, prawda?????

Witaj Soniko!

Pieska widzę, kuchnię rówież.. ale wchodząc od początku na ten wątek - nie mogę dotrzeć do jakichkolwiek zdjęć. Nawet tych z Twoich podróży nie widzę (tylko czerwone krzyżyki) :cry:

Czy one są w fotoalbumie? :-?

Ze mną jak z dzieckiem - wszystko trzeba wyjaśnić

Pozdrawiam wszytkich forumowiczów i proszę o wyrozumiałość

Aniu,

nie mam pojęcia dlaczego nie widzisz zdjęć :-? . One nie są w albumie i powinny się normalnie wyświetlać na poprzednich stronach.

Zdjęć z podróży nie ma - przyznaję, ale jakieś z wnętrz na pewno są.

Pozdrawiam serdecznie :D

no to się doczekałaś :D

fotki od Soniki

link -> http://212.244.189.200/index.php?id=sonika06

pozdrawiam

m.

Dzięki Maksiu za miłe spotkanie :D i zapraszamy ponownie :D .

No i czekam na zdjęcia ze spotkania .... Maaaaksiuuuu :wink:

Joolu jakbyś zajrzała tam gdzie kiedyś często bywałaś 8) a teraz trochę rzadziej :roll: to na pewno byś coś wypatrzyła :lol:

Soniko serdecznie dziękuję za uściski, które Maksiu mi przekazał...na razie wirtualnie 8) :wink:

Mam nadzieję, że uściska Ciebie ode mnie jak tylko będzie miał ku temu okazję :wink: :D - Maksiuuuuuuu, prawda?????

prawda, prawda... jeśli chodzi o uściski ładnych i milych kobitek to zawsze chetnie :D :D :D

m.

Joola!

Przedstawię Ci twarze na zdjęciach: w czerwonej koszulce - Gospodyni oczywiście, w czarnej koszulce - Majka, jedyny facet na zdjęcich to oczywiście Maksiu, w białej koszulce - ja, a to coś czarne to moja Nadia. Na jednym ze zdjęć - za filarkiem drewnianym usiłował się schować mąż Soniki.

Joola!

Przedstawię Ci twarze na zdjęciach: w czerwonej koszulce - Gospodyni oczywiście, w czarnej koszulce - Majka, jedyny facet na zdjęcich to oczywiście Maksiu, w białej koszulce - ja, a to coś czarne to moja Nadia. Na jednym ze zdjęć - za filarkiem drewnianym usiłował się schować mąż Soniki.

nie facet :wink: :D :o

Joola!

nie facet :wink: :D :o

Nooo taaak... aaale dałam ciała :oops:

Sonika!!

Wybaczysz?? Bo ja najpierw opisałam to nasze zdjęcie we czwórkę ( i powinnam tam napisać: jedyny facet na zdjęciu)a potem jeszcze Twojego małża na innym zobaczyłam :oops: :oops: :oops:. Mam nadzieję, że mu tego nie pokazałaś??!! Olaboga!!!!!!! :oops: :oops: :roll:

Soniko dawno mnie nie było u Ciebie i dopiero teraz widze! kuchnię masz cudowną zresztą jak wszystko inne...powiedz mi prosze cóz to za gres masz w kuchni, jaki kolor i producent.

Kolory ścian w kuchni superowe i fronty również...nie moge sie napatrzeć.

Gratuluję i pozdrawiam serdecznie