joola 28.06.2006 16:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2006 Joola, przestań chlipać po kątach i przyjeżdżaj kiedy tylko możesz. Zapraszam serdecznie Zeljko - daj tylko znać kiedy. Sonika przeca nie ryczę po kątach ino publicznie A do Krakowa, to pewnie dopiero zimą przyjadę . No chyba, że nastąpi jakiś przewrót majowy, to może wcześniej Zeljka zawsze możemy sobie razem publicznie popłakać i też się poodwiedzać Baru Szczerze mówiąc, dopiero jak napisałaś, że za filarem ukrywa się mąż Soniki, to go zauważyłam Ale najpierw domyśliłam się kto jest kto i tak zastanawiałam się kto Wam robił zdjęcie . Baru nie będziesz może jechała przez przypadek z piesuską na wystawę do Sopotu? Jeśli tak, to oczywiście zapraszam na obowiązkowe odwiedziny u mnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 28.06.2006 16:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2006 Sonika przeca nie ryczę po kątach ino publicznie A do Krakowa, to pewnie dopiero zimą przyjadę . No chyba, że nastąpi jakiś przewrót majowy, to może wcześniej Jaki majowy jak już koniec czerwca, chyba lipcowy już Fajnie tak sie spotkać w realu co Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
romka 28.06.2006 20:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2006 sonika możesz mi powiedzieć jak masz połaczone płytkiz kuchni z płytkami w holu?pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 29.06.2006 04:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2006 Nooo taaak... aaale dałam ciała Sonika!! Wybaczysz?? Bo ja najpierw opisałam to nasze zdjęcie we czwórkę ( i powinnam tam napisać: jedyny facet na zdjęciu)a potem jeszcze Twojego małża na innym zobaczyłam . Mam nadzieję, że mu tego nie pokazałaś??!! Olaboga!!!!!!! Baru kochana, no bez przesady, czym Ty się przejmujesz? I żeby aż tak? No coś Ty, ja tylko żartowałam, bo śmiesznie to wyszło . Pozdrawiam serdecznie i ślę specjalne miziańce dla Czarnulki . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 29.06.2006 04:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2006 Soniko dawno mnie nie było u Ciebie i dopiero teraz widze! kuchnię masz cudowną zresztą jak wszystko inne...powiedz mi prosze cóz to za gres masz w kuchni, jaki kolor i producent. Kolory ścian w kuchni superowe i fronty również...nie moge sie napatrzeć. Gratuluję i pozdrawiam serdecznie Meteo, dawno Ciebie u mnie nie było, bo chyba ostatnio zaniedbujesz forum - gdzie Ty się ukrywasz Dziewczyno ? Dzięki za miłe słowa o kuchni . Jestem bardzo zadowolona z wyboru i doczekać się wprost nie mogę blatu. Gres jest chiński, w kolorze beżowym, a w holu dołożona jest jeszcze Nowa Gala. Ja też Ciebie pozdrawiam bardzo serdecznie i wklejaj te obiecane zdjęcia do dziennika . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 29.06.2006 04:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2006 Sonika przeca nie ryczę po kątach ino publicznie A do Krakowa, to pewnie dopiero zimą przyjadę . No chyba, że nastąpi jakiś przewrót majowy, to może wcześniej To ja bardzo liczę na ten przewrót , daj tylko znać co trza robić, to pomogę . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 29.06.2006 04:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2006 Fajnie tak sie spotkać w realu co Baaaardzo fajnie . To kiedy zawitasz u nas Andrzejko ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 29.06.2006 04:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2006 sonika możesz mi powiedzieć jak masz połaczone płytkiz kuchni z płytkami w holu? pozdro Romka, mamy zrobione dylatacje pomiędzy płytkami tutaj - ta czarna, gruba krecha na lewo (podłoga jeszcze przed fugowaniem): http://ssonika.photosite.com/~photos/tn/2153_348.ts1132593028000.jpg i tutaj: http://ssonika.photosite.com/~photos/tn/2152_348.ts1136544116000.jpg i w jeszcze paru innych miejscach. Nie wiem czy odpowiedziałam na Twoje pytanie . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
akwarysta 29.06.2006 08:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2006 Piękny dom....... Gratulacje.................. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasiaR 29.06.2006 08:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2006 No i znowu napisze to samo - poprostu pięknie, a te podłogi super. Sonika pięknie masz w domu- tylko pozazdrocić i pogratulować !!! Pozdrawiam , KasiaR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Baru 29.06.2006 10:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2006 Baru Szczerze mówiąc, dopiero jak napisałaś, że za filarem ukrywa się mąż Soniki, to go zauważyłam Ale najpierw domyśliłam się kto jest kto i tak zastanawiałam się kto Wam robił zdjęcie . Baru nie będziesz może jechała przez przypadek z piesuską na wystawę do Sopotu? Jeśli tak, to oczywiście zapraszam na obowiązkowe odwiedziny u mnie. Joola! Dzięki za zaproszenie, ale moje "psie zboczenie" nie ma aż takich rozmiarów . Każdy taki wyjazd to są koszty i to niestety niemałe, więc raczej staram się obstawiać bliższe wystawy. Sonika! Teraz mnie spadł głaz z serca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 29.06.2006 12:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2006 Joola! Przedstawię Ci twarze na zdjęciach: w czerwonej koszulce - Gospodyni oczywiście, w czarnej koszulce - Majka, jedyny facet na zdjęcich to oczywiście Maksiu, w białej koszulce - ja, a to coś czarne to moja Nadia. Na jednym ze zdjęć - za filarkiem drewnianym usiłował się schować mąż Soniki. nie facet Nooo taaak... aaale dałam ciała Sonika!! Wybaczysz?? Bo ja najpierw opisałam to nasze zdjęcie we czwórkę ( i powinnam tam napisać: jedyny facet na zdjęciu)a potem jeszcze Twojego małża na innym zobaczyłam . Mam nadzieję, że mu tego nie pokazałaś??!! Olaboga!!!!!!! Oj Baru, niezle sie usmiałem, az do tej pory mam wesoly usmiech na twarzy jak to mówią.. grunt zebyśmy zdrowi byli :D oczywiście nie smiałem sie z Ciebie, a z sytuacji :D pozdrawiam m. ps. bardzo milo było poznać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
romka 29.06.2006 21:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2006 ale co to jest ta gruba krecha????mam teraz zrobione wylewki /niestety pod moja nieobecność i zrobili mi dylatację w srodku holu !!!!/oczywiście w dzrzwiach też/, i się zastanawiam czy mogę ją pominąć czy też jednak muszę tez w płytkach ją robići dlatego szukam najbardziej estetycznego rozwiązania/a płytki będę miała 60/30/pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karorka 30.06.2006 10:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2006 Sonika zagladam do Ciebie regularnie i wiernie kibicuje kuchnia zapowiada sie piekna przeczytalam ze robilas dylatacje pomiedzy np. plytkami kuchni i holu - czy to jest konieczne jesli uklada sie we wszystkich pomieszczeniach takie same plytki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 30.06.2006 14:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2006 Piękny dom....... Gratulacje.................. Dzięki Akwarysto . Milo się czyta takie słowa . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 30.06.2006 14:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2006 No i znowu napisze to samo - poprostu pięknie, a te podłogi super. Sonika pięknie masz w domu- tylko pozazdrocić i pogratulować !!! Pozdrawiam , KasiaR Kasiu, te podlogi to i na mnie wciąż robią wrażenie . Chyba dlatego, że oglądam je z częstotliwością raz na parę dobrych miesięcy - dobrze, że teraz znowu miałam okazję jak mnie odwiedzili mili Goście , bo bym już chyba zapomniała na śmierć, że ja coś takiego mam . A tak w ogóle to Ty masz pięknie w domu i masz piękną czerwoną sofę... i cudną kizię-miżię i co najważniejsze już mieszkasz . Pozdrawiam serdecznie S. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 30.06.2006 14:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2006 ale co to jest ta gruba krecha???? mam teraz zrobione wylewki /niestety pod moja nieobecność i zrobili mi dylatację w srodku holu !!!!/oczywiście w dzrzwiach też/, i się zastanawiam czy mogę ją pominąć czy też jednak muszę tez w płytkach ją robić i dlatego szukam najbardziej estetycznego rozwiązania/a płytki będę miała 60/30/ pozdro Romka,, tam jest włożona metalowa listwa i zamiast fugi jest chyba silikon, ale mogę się mylić. Jakoś mnie to za bardzo nie przeszkadza, bo chyba nie rzuca się w oczy. Tak czy inaczej wolę taką listwę niż podłoga miałaby popękać. Chyba bym się zapłakała . Następnym razem zbadam temat dokładnie i dam znać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 30.06.2006 14:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2006 Sonika zagladam do Ciebie regularnie i wiernie kibicuje kuchnia zapowiada sie piekna przeczytalam ze robilas dylatacje pomiedzy np. plytkami kuchni i holu - czy to jest konieczne jesli uklada sie we wszystkich pomieszczeniach takie same plytki? Dzięki Karorko , mam nadzieję że kiedyś wreszcie doczekamy się tego blatu, którego wciąż brak . Dylatacje w płytkach są zrobione wszędzie tam gdzie są w wylewkach. Nie wiem czy to jest konieczne, ale glazurnik tak zadecydował, a ja musiałam go słuchać, bo to mądry facet. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 30.06.2006 15:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2006 z tego co zauważyłam dylatacje masz poprowadzone w przejściach. Kompletnie nie rzucają się w oczy Potwierdzam - podłoga jest niesamowita Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 30.06.2006 18:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2006 Ufff powoli nadrabiam zaległości. Kuchnia piekna choć ale ja czekam na to szkło. I zadraszczam spotkania a trzeba było jechac na wystawę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts