Mufka 30.06.2006 19:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2006 Wy tu gadu gadu, a gdzie zdjecia?! Mam nadzieje ze zdąże obejrzec zanim wyjade na urlop!! Sonika - czy jak juz wszystko wykonczysz planujesz zrobic album, ktory zbierze wszytskie zdjecia w calosc? Byloby cudnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 30.06.2006 19:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2006 Dylatacje mam zrobione w przejściach. Jak ta Majka to robi, że wszystko widzi ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 30.06.2006 19:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2006 Aga, trzeba było.... To kiedy jest następna ? Chyba nie za rok ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 30.06.2006 19:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2006 Mufko, czy chodzi o zdjęcia ze spotkania? Bo jesli tak, to zdjęcia są - wejście do nich przez "komentarze do dziennika Maksia". Album powiadasz...., jak już skończę wszystko .. - no to musisz jeszcze troche poczekać . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 30.06.2006 19:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2006 Jak ta Majka to robi, że wszystko widzi ? kocice mają dobry wzrok przecież Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karorka 01.07.2006 20:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2006 Dylatacje w płytkach są zrobione wszędzie tam gdzie są w wylewkach. Nie wiem czy to jest konieczne, ale glazurnik tak zadecydował, a ja musiałam go słuchać, bo to mądry facet. dzieki Sonika dobrze wiedziec bo nas niedlugo czeka podloga a kiedy spodziewasz sie ze kuchnia bedzie skonczona?- ja jestem strasznie ciekawa efektu koncowego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
romka 02.07.2006 19:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2006 dzięki sonika za odpowiedż,pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adaman 02.07.2006 20:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2006 Soniko dobrze, że Maksiu wrzucił zdjęcia ze spotkania, bo Twoje podłogi znów mogą być podziwiane Śliczny jest Twój domek, a jak już całkowicie skończysz go urządzać, to... Tylko jak Ty wytrzymujesz, żeby w nim już nie mieszkać????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 03.07.2006 05:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2006 Dylatacje w płytkach są zrobione wszędzie tam gdzie są w wylewkach. Nie wiem czy to jest konieczne, ale glazurnik tak zadecydował, a ja musiałam go słuchać, bo to mądry facet. dzieki Sonika dobrze wiedziec bo nas niedlugo czeka podloga a kiedy spodziewasz sie ze kuchnia bedzie skonczona?- ja jestem strasznie ciekawa efektu koncowego Karoroko, wciąż czekamy na ten nieszczęsny blat . Kamieniarz działa teraz w Warszawie, więc jeszcze trochę przyjdzie nam chyba poczekać. Póki co walczę z chwastami w ogródku, ale to chyba tylko po to żeby coś robić, bo chwaściory nie dają za wygraną . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 03.07.2006 05:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2006 dzięki sonika za odpowiedż, pozdro Romka, przyjrzałam się - tam nie ma metalowej listwy. Dylatacje są wypełnione "czymś" bliżej nieokreślonym - może jest to silikon , sama nie wiem . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 03.07.2006 05:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2006 Soniko dobrze, że Maksiu wrzucił zdjęcia ze spotkania, bo Twoje podłogi znów mogą być podziwiane Śliczny jest Twój domek, a jak już całkowicie skończysz go urządzać, to... Tylko jak Ty wytrzymujesz, żeby w nim już nie mieszkać????? Dzięki Adaman , domek wykończę chyba nieprędko, bo w dalszym ciągu strasznie to powoli idzie. Nie mam zamontowanego zlewu przez brak tego ch....go blatu. Ja już się chyba tak przyzwyczaiłam do jazdy do domku jak na wycieczkę , że wprowadzenie się byłoby wielkim szokiem dla mojego systemu nerwowego . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 03.07.2006 05:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2006 Podkradłam Maksiowi parę zdjęć ze spotkania , mam nadzieję że Maksiu ani inni uczestnicy zlotu nie będą mieć mnie tego za złe: http://ssonika.photosite.com/~photos/tn/2176_348.ts1151408558593.jpg http://ssonika.photosite.com/~photos/tn/2177_348.ts1151408779531.jpg http://ssonika.photosite.com/~photos/tn/2178_348.ts1151408863843.jpg http://ssonika.photosite.com/~photos/tn/2179_348.ts1151408916578.jpg http://ssonika.photosite.com/~photos/tn/2180_348.ts1151408624765.jpg http://ssonika.photosite.com/~photos/tn/2116_348.ts1151152518000.jpg http://ssonika.photosite.com/~photos/tn/2181_348.ts1151409351312.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 03.07.2006 11:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2006 Aga, trzeba było.... To kiedy jest następna ? Chyba nie za rok ? Wystawa napewno za rok ale może nas wcześniej przywieje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 03.07.2006 11:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2006 Podkradłam Maksiowi parę zdjęć ze spotkania , mam nadzieję że Maksiu ani inni uczestnicy zlotu nie będą mieć mnie tego za złe: nie mam nic przeciwko , mozesz dysponowac tymi zdjeciami :D pozdrawiam m. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adaman 03.07.2006 11:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2006 Soniko świetnie!!!Nie trzeba się przerzucać między komentarzami Bardzo podoba mi się Twoja koncepcja oświetlenia schodowego. Światełka schodowe jakoś nie bardzo mi leżały...To oświetlenie bardzo mnie zainspirowało, coś trzeba będzie potworzyć Soniko napisz proszę, dlaczego na zdjęciach widać płytki oklejone taśmą malarską? Czy ma to związek z fugą epoksydową?CZy zabezpieczone były przed malowaniem? A schody? Z czego są wykonane okładziny? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 03.07.2006 15:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2006 Aga, trzeba było.... To kiedy jest następna ? Chyba nie za rok ? Wystawa napewno za rok ale może nas wcześniej przywieje To czekam na pomyślne wiatry . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 03.07.2006 15:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2006 Podkradłam Maksiowi parę zdjęć ze spotkania , mam nadzieję że Maksiu ani inni uczestnicy zlotu nie będą mieć mnie tego za złe: nie mam nic przeciwko , mozesz dysponowac tymi zdjeciami :D pozdrawiam m. Dzięki Maksiu . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 03.07.2006 15:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2006 Adaman - to oświetlenie schodów wyszło tak zupełnie przez przypadek , ale w sumie chyba nie najgorzej ? Które płytki i gdzie są oklejone taśmą, bo nie mogę się dopatrzeć - przy wejściu na schody? Jeśli tak, to na tym wiśniowym kółku jest zwykła, nieepoksydowa fuga i ja ją zakleiłam żeby pył budowlany w nią nie wchodził, bo bym jej w życiu nie doczyściła i zamiast ciemnej miałabym szarą. Normalnie cała podłoga jest zaklejona, została tylko odkryta dla specjalnych Gości . Schody mamy z marmuru, nie widziałam ich chyba ze dwa lata - to też będzie wydarzenie . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joanna i Janusz 03.07.2006 19:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2006 Adaman - to oświetlenie schodów wyszło tak zupełnie przez przypadek , ale w sumie chyba nie najgorzej ? Które płytki i gdzie są oklejone taśmą, bo nie mogę się dopatrzeć - przy wejściu na schody? Jeśli tak, to na tym wiśniowym kółku jest zwykła, nieepoksydowa fuga i ja ją zakleiłam żeby pył budowlany w nią nie wchodził, bo bym jej w życiu nie doczyściła i zamiast ciemnej miałabym szarą. Normalnie cała podłoga jest zaklejona, została tylko odkryta dla specjalnych Gości . Schody mamy z marmuru, nie widziałam ich chyba ze dwa lata - to też będzie wydarzenie . sprowadź się w końcu!!!!!! Szkoda takiej chałupki, żeby stała samotnie, takich podłóg, żeby ich nikt nie podziwiał, takich schodów, żeby po nich nikt nie biegał, takich.... i oczywiście takich sypialni z takim słupem, żeby.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joanna i Janusz 03.07.2006 19:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2006 zdjęcia superaśne... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts