Baru 10.07.2006 17:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2006 Baru już drogę zna na pamięć Uprzejmnie proszę się ze mnie nie nabijać, dobrze??!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 10.07.2006 17:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2006 Zeljko - schody są z marmuru Breccia. Muszę się przyznać, że wreszcie w tych murach zaczynam widzieć DOM, a nie wieczną budowę. Teraz jest chyba najprzyjemniejszy moment - to zupełnie jak rozpakowywanie prezentów - rozwijasz a tam niespodzianka, która cieszy i to bardzo . Dobrze, że mam tego rozpakowywania trochę, to mi radości starczy na jakis czas . Gorzej z pakowaniem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 10.07.2006 17:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2006 Baru już drogę zna na pamięć Uprzejmnie proszę się ze mnie nie nabijać, dobrze??!! Ciiiii , nie muszą przecież znać całej prawdy . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 10.07.2006 18:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2006 Sonika a ja czekam na to szkło w kuchni, kiedy będzie ???? I pakuj się pakuj bo to już czas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
NatkaB 11.07.2006 06:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2006 Jeszcze sporo zostało do zrobienia i też póki co drogi wyjścia nie widzę , ale się nie zrażam i umówiłam się na pomiar szafo-garderoby - za darmo . Sonika, u tego gościa "od" Ady? Bo ja też muszę P.S. Mam już ogrodzenie pomalowane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
NatkaB 11.07.2006 06:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2006 jeszcze powtórzymy i to nie raz . i tej wersji sie bede trzymać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Baru 12.07.2006 10:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2006 Baru już drogę zna na pamięć Uprzejmnie proszę się ze mnie nie nabijać, dobrze??!! Ciiiii , nie muszą przecież znać całej prawdy . No właśnie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasiaR 12.07.2006 12:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2006 Zeljko - schody są z marmuru Breccia. Muszę się przyznać, że wreszcie w tych murach zaczynam widzieć DOM, a nie wieczną budowę. Teraz jest chyba najprzyjemniejszy moment - to zupełnie jak rozpakowywanie prezentów - rozwijasz a tam niespodzianka, która cieszy i to bardzo . Dobrze, że mam tego rozpakowywania trochę, to mi radości starczy na jakis czas . Gorzej z pakowaniem My przez pierwszy tydzień po przeprowadzce, jak kto do nas dzownił i zapytał gdzie jestemy - to odpowidalismy "na budowie" Ale teraz juz mówimy W NASZYM DOMU Jak to ładnie brzmi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mpb1971 12.07.2006 20:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2006 Sonika, czuję, że zbliża się " wielkie pakowanie" ? Czy nie mam racji? . A schody oczywiście przepiękne... . Trzymam kciuki, żeby wszystko było po waszej myśli. Powodzenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jola_K 14.07.2006 10:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2006 Witam ...wychodze z ukrycia... Przygladam sie temu watkowi od jakiegos czasu... Sonika - zdjecia wnetrz sliczne! W moim guscie. Gratuluje slicznego domku!! Schody, podloga, kuchnia... Ja nie mam sie jeszcze czym pochwalic, dzialka nadal obrasta w chwasty i kwiecie wszelkiego gatunku. Blogi nastroj naruszyl nieco geolog by zrobic pare pomiarow - to wszystko co dotyczy ruchow na naszej dzialce pod domek. Pozdrawiam. Jola Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 14.07.2006 13:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2006 Sonika a ja czekam na to szkło w kuchni, kiedy będzie ???? I pakuj się pakuj bo to już czas Aga, pakuję się pakuję, a szyba będzie jak mi wreszcie kamieniarz założy blat . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 14.07.2006 13:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2006 jeszcze powtórzymy i to nie raz . i tej wersji sie bede trzymać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 14.07.2006 13:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2006 Baru już drogę zna na pamięć Uprzejmnie proszę się ze mnie nie nabijać, dobrze??!! Ciiiii , nie muszą przecież znać całej prawdy . No właśnie... - nikomu nic nie powiedziałam . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 14.07.2006 13:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2006 Sonika, czuję, że zbliża się " wielkie pakowanie" ? Czy nie mam racji? . A schody oczywiście przepiękne... . Trzymam kciuki, żeby wszystko było po waszej myśli. Powodzenia. Gohna - masz rację, już niedługo zamieszkamy . Dzięki za trzymanie kciuków, ale potrzymaj jeszcze trochę - dobra ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 14.07.2006 13:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2006 Witam ...wychodze z ukrycia... Przygladam sie temu watkowi od jakiegos czasu... Sonika - zdjecia wnetrz sliczne! W moim guscie. Gratuluje slicznego domku!! Schody, podloga, kuchnia... Ja nie mam sie jeszcze czym pochwalic, dzialka nadal obrasta w chwasty i kwiecie wszelkiego gatunku. Blogi nastroj naruszyl nieco geolog by zrobic pare pomiarow - to wszystko co dotyczy ruchow na naszej dzialce pod domek. Pozdrawiam. Jola Jolu - bardzo miło się czyta takie słowa - dzięki . Życzę Ci abyś jak najszybciej zaczęła budowę swojego wymarzonego domu i będę trzymać mocno kciuki!!! Pozdrawiam serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 14.07.2006 14:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2006 Zeljko - schody są z marmuru Breccia. Muszę się przyznać, że wreszcie w tych murach zaczynam widzieć DOM, a nie wieczną budowę. Teraz jest chyba najprzyjemniejszy moment - to zupełnie jak rozpakowywanie prezentów - rozwijasz a tam niespodzianka, która cieszy i to bardzo . Dobrze, że mam tego rozpakowywania trochę, to mi radości starczy na jakis czas . Gorzej z pakowaniem My przez pierwszy tydzień po przeprowadzce, jak kto do nas dzownił i zapytał gdzie jestemy - to odpowidalismy "na budowie" Ale teraz juz mówimy W NASZYM DOMU Jak to ładnie brzmi Jak ja bym już chciała Kasiu być po przeprowadzce i móc opowiedzieć wrażenia - mam nadzieję, że to już niedługo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 14.07.2006 15:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2006 Parę osób pytało dlaczego nie otwierają się zdjęcia na poprzednich stronach - ja je wykasowałam, bo myslałam że to już nudne , wreszcie tyle już czasu minęło..... ale jak nie nudne, to jeszcze raz - w wersji mini : duża łazienka: http://naszdomek.photosite.com/~photos/tn/1376_348.ts1121150678000.jpg http://naszdomek.photosite.com/~photos/tn/2116_348.ts1144668912000.jpg http://naszdomek.photosite.com/~photos/tn/3623_348.ts1144930508000.jpg olejowana akacja w salonie: http://naszdomek.photosite.com/~photos/tn/1393_348.ts1133884482000.jpg http://naszdomek.photosite.com/~photos/tn/1390_348.ts1133884416000.jpg kawałek kominka: http://naszdomek.photosite.com/~photos/tn/3622_348.ts1144742566000.jpg i górny hol: http://naszdomek.photosite.com/~photos/tn/2113_348.ts1144668660000.jpg Więcej zdjęć wkleję, jak już rozpakuję całość. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Baru 14.07.2006 15:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2006 Baru już drogę zna na pamięć Uprzejmnie proszę się ze mnie nie nabijać, dobrze??!! Ciiiii , nie muszą przecież znać całej prawdy . No właśnie... - nikomu nic nie powiedziałam . I tej wersji proszę się trzymać błahahahahhaha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 14.07.2006 15:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2006 Soniko, jakie farby mialas do malowania scian? Jakiej firmy? Milo sobie przypomniec Twoj domek po czasie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 14.07.2006 15:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2006 Bardzo piękna ta akacja na podłodze :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts