OLA.J. 13.04.2005 06:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2005 Chyba kazy ma chwile załamania, u Ciebie przynajmniej budowa juz dobiega końca. A ja mam stan surowy i juz jestem czasami podłamana, w dodatku ciągle jakies problemy i opóźnienia. Trzymaj się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joola 13.04.2005 11:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2005 Sonika, jak tam kafelkarz-oszust? Czy powiedziałaś mu, że wiesz o jego krętactwach? Na Twoim miejscu powiedziałabym mu, że od dzisiaj wszystkie materiały kupuję sama, bo mam jeszcze taniej niż on, następnie poczekała aż skończy robić łazienki (bo jak piszesz jesteś zadowolona z jego pracy) a następnie odliczyła sobie, te 10%+następne tyle za faktyczny upust jaki bym dostała, gdybym sama kupowała wszystkie materiały. Takich oszustów trzeba tępić. Kiedyś pewnie bym popuściła takiemu, ale budowa nauczyła mnie bycia twardą...cokolwiek to znaczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Daria 13.04.2005 13:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2005 Sonika, jak tam kafelkarz-oszust? Czy powiedziałaś mu, że wiesz o jego krętactwach? Na Twoim miejscu powiedziałabym mu, że od dzisiaj wszystkie materiały kupuję sama, bo mam jeszcze taniej niż on, następnie poczekała aż skończy robić łazienki (bo jak piszesz jesteś zadowolona z jego pracy) a następnie odliczyła sobie, te 10%+następne tyle za faktyczny upust jaki bym dostała, gdybym sama kupowała wszystkie materiały. Takich oszustów trzeba tępić. Kiedyś pewnie bym popuściła takiemu, ale budowa nauczyła mnie bycia twardą...cokolwiek to znaczy Podpisuję się obiema ręcami Takich trzeba tępić!!! Ciekawa jestem wyniku rozmowy...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 14.04.2005 08:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2005 Rozmowa się odbyła w przyjaznej atmosferze i 10% zostało uratowane . A tutaj są zdjęcia tego co powstało po dwóch dniach pracy. Niewiele, ale mnie i to cieszy: http://domeksoniki.photosite.com/~photos/tn/1626_348.ts1113375120000.jpg http://domeksoniki.photosite.com/~photos/tn/1624_348.ts1113375032000.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ozzie 14.04.2005 09:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2005 Sonika, zapowiadaja sie super lazienki Mnie osobiscie ciekawi ta niebieska, dado lazienka. U nas glazurnik zaczyna ukladanie tez niebieskiej dado w poniedzialek. Musze nauczyc sie w koncu jak zalozyc album, abym mogla zamiescic zdjecia z naszego domu. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Daria 14.04.2005 09:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2005 Jeju..... Kolory ładniej wygląadają niż w projekcie. Ale Wasz glazurnik naprawdę ma tempo nie do pozazdroszczenia. Przez dwa (?) dni tylko taki kawałek?!?! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 14.04.2005 10:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2005 Ozzie,ja Cię nauczę. Wklejaj zdjęcia, bo też bym chciała zobaczyć Twoje Dado. Daria,ten kawałek to i tak dużo jak na dwa dni.Wczoraj pożegnałam go o 11-ej, mąż pojechał o 17-ej, glazurnik jeszcze był, ale nie położył w tym czasie ani jednej płytki.To jakaś patologia! Co on w tym czasie robił??Macie jakieś sugestie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 14.04.2005 12:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2005 Sonika dołączam do fan clubu niebieskiej łazienki trzeba się uzbroić w cierpliwość ps. bardzo mi się u Ciebie podoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Daria 14.04.2005 12:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2005 Wczoraj pożegnałam go o 11-ej, mąż pojechał o 17-ej, glazurnik jeszcze był, ale nie położył w tym czasie ani jednej płytki. To jakaś patologia! Co on w tym czasie robił?? Macie jakieś sugestie? Spał może? Ale chyba za godziny mu nie płacisz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 14.04.2005 12:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2005 Może działa na dwa fronty...gdzieś u sąsiada Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 14.04.2005 15:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2005 Na godziny mu nie płacę na szczęście. Może działa na dwa fronty...gdzieś u sąsiada To nie wchodzi w rachubę, bo wiem, że cały czas jest u nas. A poza tym jak go czasem nie ma, to są wszystkie jego urządzenia do pracy. Spał może? To biorę pod uwagę. Jadę tam znowu jutro - ciekawe ile przybyło? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joola 14.04.2005 23:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2005 Sonika, no nie mogłam sie powstrzymać od komentarza łazienka zaczyna być śliczna i jeśli kafelkarz jest tak dobry jak mówisz i jak to widać na zdjęciach, to darowałabym łotrowi , że tak wolno pracuje. A może on też jest uzależniony od jakiegoś "foruma" i jak Ty wychodzisz, to zasiada przed swoim laptopikiem i klika, klika, klika... ps. jak zobaczyłam, niebieską łazienkę na żywo (tzn. na zdjęciu), to nie mogłam uwierzyć...te niebieske kafle są podobne do tych co upatrzyłam do mojej małej łazienki . Sonika czy ta seria dado posiada takie małe kolorowe, szklane dekorki? Bo jakoś nie pamiętam nazwy tych "moich" płytek a coś mi się widzi, że to te same.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 15.04.2005 03:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2005 Joola, A może on też jest uzależniony od jakiegoś "foruma" i jak Ty wychodzisz, to zasiada przed swoim laptopikiem i klika, klika, klika... A wiesz,że tego nie brałam pod uwagę? Sonika czy ta seria dado posiada takie małe kolorowe, szklane dekorki? Posiada, posiada . Dużo różnych dekorków To są moje: http://domeksoniki.photosite.com/~photos/tn/1629_348.ts1113512144750.jpg http://domeksoniki.photosite.com/~photos/tn/1630_348.ts1113512144765.jpg http://domeksoniki.photosite.com/~photos/tn/1632_348.ts1113535393875.jpg http://domeksoniki.photosite.com/~photos/tn/1631_348.ts1113535395078.jpg http://domeksoniki.photosite.com/~photos/tn/1633_348.ts1113535395765.jpg http://domeksoniki.photosite.com/~photos/tn/1628_348.ts1113512144781.jpg Seria się nazywa Beauty Line. I co, ta sama co Twoja? A on jest rzeczywiście dobry, więc muszę mu dać spokój - nie mam innego wyjścia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joola 15.04.2005 08:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2005 Sonika, no jak babcię kocham! chyba te same dzisiaj pojadę specjalnie sprawdzić Ale numer Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 15.04.2005 12:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2005 Ale kino. Napisz koniecznie czy to to samo. Jesli tak, to mamy więcej wspólnego niż nam się wydaje . A jakie będziesz mieć dekorki? Tam są też takie tulipanki - będziesz mieć? Właśnie wróciłam z wizji lokalnej i normalnie opad szczeny. Zrobił następną ścianę prysznicową i buduje tę ściankę gdzie będą luksfery, jak również robi wnęki tam gdzie będzie umywalka. Normalnie prawie, że go uściskałam . Dobrze, że się jednak powstrzymałam, bo by mu się już zupełnie przewróciło w głowie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Daria 15.04.2005 12:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2005 Ja mam tulipanki!! Ja mam tulipanki!! JA! JA! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 15.04.2005 13:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2005 Ja mam tulipanki!! Ja mam tulipanki!! JA! JA! Ale masz fajnie... A ja nie mam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Daria 15.04.2005 13:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2005 A czemuż to nie masz tulipanków? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ozzie 15.04.2005 14:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2005 Daria, Sonika, w dzieciecej lazience tez beda tulipanki Ulozone przy obudowie wanny i wokol umywalek. A tak poza tym to babcle i ta cieniutka mozaika. Juz nie moge doczekac sie poniedzialku, kiedy wkracza ekipa glazurnikow. Sonika gratuluje domu Jak spisuje sie tynk elewacyjny STO? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 15.04.2005 15:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2005 A czemuż to nie masz tulipanków? A bo na tulipanki zabrakło już miejsca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts