Sonika 14.07.2006 19:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2006 Baru już drogę zna na pamięć Uprzejmnie proszę się ze mnie nie nabijać, dobrze??!! Ciiiii , nie muszą przecież znać całej prawdy . No właśnie... - nikomu nic nie powiedziałam . I tej wersji proszę się trzymać błahahahahhaha Tak jest!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 14.07.2006 19:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2006 Zeljko - malowaliśmy farbami Para i Benjaminem Moorem, ale ta ostatnia jest tylko w jednym pomieszczeniu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 14.07.2006 19:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2006 Nefer, jak już dojdziesz do etapu parkietów, to wspomnij moją akację - gorąco polecam , jest cuuuudnaaaaaa . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 14.07.2006 19:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2006 Nefer, jak już dojdziesz do etapu parkietów, to wspomnij moją akację - gorąco polecam , jest cuuuudnaaaaaa . Właśnie widzę kurde, kurde - no i nie wiem czy nie ładniejsza od merbau - aż wstyd przyznać Ma piękny kolor - taki aksamitny. To mnie ujęło w merbau. ALe Twoja akacja chyba ma ciekawszy deseń Oj, chyba się zgłoszę Oj chyba napewno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 14.07.2006 20:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2006 Sonika a ja czekam na to szkło w kuchni, kiedy będzie ???? I pakuj się pakuj bo to już czas Aga, pakuję się pakuję, a szyba będzie jak mi wreszcie kamieniarz założy blat . Trzymam kciukasy za pakowanie I czekma na tą szybę ale już się nauczyła że u Ciebie trzeba długo czekac ale za to jaki potem jest efekt więc czekam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 15.07.2006 01:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2006 Oj, chyba się zgłoszę Oj chyba napewno Będę czekać . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 15.07.2006 01:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2006 Sonika a ja czekam na to szkło w kuchni, kiedy będzie ???? I pakuj się pakuj bo to już czas Aga, pakuję się pakuję, a szyba będzie jak mi wreszcie kamieniarz założy blat . Trzymam kciukasy za pakowanie Trzymaj Aga, trzymaj - bardzo tego potrzebuję . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 15.07.2006 02:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2006 Muszę się pochwalić, no po prostu muszę - dostałam takie cudo do nowego domu: http://naszdomek.photosite.com/~photos/tn/3678_348.ts1152888730000.jpg http://naszdomek.photosite.com/~photos/tn/3677_348.ts1152888784000.jpg należał do kogoś z mojej rodziny, a teraz jest mój . Jeszcze nie wiem gdzie będzie stał, ale na pewno znajdę mu dobre miejsce . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mohag 15.07.2006 07:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2006 Super ten kufer napewno znajdziesz dobre miejsce dla niego... takie bajery wszedzie ladnie wygladaja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joola 15.07.2006 07:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2006 Oj Soniczko...Czy ja już Ci mówiłam, że masz pięęęęękny parkiet? A kuferek cudniasty, takie rzeczy pasują nawet do nowoczesnych wnętrz, wtedy są bardziej wyeksponowane i naprawdę mają swój urok ps. co to znaczy, że zdjęcia się znudziły hę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 15.07.2006 09:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2006 To zaciskam mocno kciukasy A kufer super Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
olutka75 15.07.2006 19:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2006 Soniczko, wklej zdjęcie swojej elewacji- chodzi mi o kolor- pamiętasz, pytałam juz na innym wątku... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasztanka 15.07.2006 20:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2006 Sonika! bombowo! ja tez sie wprowadzam za chwile juz za niecale 2tygodnie zamieszkamy w naszym domku!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joanna i Janusz 16.07.2006 14:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2006 Sonika- schody do piwnicy są cudniaste!!!! czy masz poduszki powietrzne do poruszania sie po Twojej chałupce, bo aż grzech po niej chodzić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Monique 17.07.2006 01:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2006 łazienka i oświetlone hole wyglądają bajerancko, bardzo fajnie masz wszystko urządzone. Gratuluję i zazdroszczę ale to taka zdrowa zazdrość bez zawiści Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ml45 17.07.2006 06:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2006 Sonikoślicznie, to urządzenie trochę trwało ale warto było czekać i się nie spieszyć, żeby osiągnąć taki efekt, pamiętam jak rozmawiałyśmy dobre kilka miesięcy temu, myślałam wtedy, że szybciej się przeprowadzisz - teraz widzę że lepiej coś dwa razy przemyśleć i potem nie żałować - będę o tym pamiętać urządzając się w nowym domu. jeszcze raz gratuluje pięknego domu i pozdrawiammagda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 17.07.2006 07:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2006 Nie będę się rozpisywała - po prostu BOMBA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anick 17.07.2006 07:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2006 fajowy kufer:))) moze posłużyć np. jako stolik w salonie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jola_K 17.07.2006 22:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2006 Kurde, ale PIEKNY UNIKATOWY KUFER! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joola 17.07.2006 23:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2006 Uprzejmie donoszę dziewczyny, że chwilę jeszcze poczekamy na nowe zdjęcia kuchni i reszty domku Soniki, możemy natomiast spodziewać się zdjęć natury..."naturlistycznej" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts