Monique 18.07.2006 00:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2006 Joola o co chodzi bo nie kumam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 18.07.2006 07:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2006 Uprzejmie donoszę dziewczyny, że chwilę jeszcze poczekamy na nowe zdjęcia kuchni i reszty domku Soniki, możemy natomiast spodziewać się zdjęć natury..."naturlistycznej" Czyżby Soniczka zaczęła walkę z ogrodem ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 18.07.2006 22:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2006 Muszę się pochwalić, no po prostu muszę - dostałam takie cudo do nowego domu: http://naszdomek.photosite.com/~photos/tn/3678_348.ts1152888730000.jpg http://naszdomek.photosite.com/~photos/tn/3677_348.ts1152888784000.jpg należał do kogoś z mojej rodziny, a teraz jest mój . Jeszcze nie wiem gdzie będzie stał, ale na pewno znajdę mu dobre miejsce . Ale cudny ten kufer Soniko Marzenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 19.07.2006 17:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2006 Uprzejmie donoszę dziewczyny, że chwilę jeszcze poczekamy na nowe zdjęcia kuchni i reszty domku Soniki, możemy natomiast spodziewać się zdjęć natury..."naturlistycznej" Chodzi o to, że ja się bezwstydnie urlopuję . Leżę plackiem na plaży przez większą część dnia i jest mi błoooogoooo , donoszę że w kostiumie, tak że za wiele proszę sobie nie obiecywać - zdjęcia naturalistyczne to tylko jakieś widoczki będą . Pozdrawiam serdecznie z Helu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kubolotek 19.07.2006 20:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2006 Ale ci Soniko pozazdroscic, co chwilke jakis wyjazd, oj kiedy ja byłam nad morzem:(, dla nas to nawet trudna droga do przebycia w bieszczady, ostatnio wybralismy sie nad Soline i oczywiscie moje dziecko nie wytrzymało drogi(domysl sie co zrobil-i to w obie strony), a mielismy jechac do krakowa do smoka, chyba pozostaje nam tylko pociag oj sie rospisałam, przepraszam Sonika ze to w twoim watku, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 21.07.2006 18:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2006 Kubolotku, jak tylko się zdecydujesz odwiedzić smoka, to proszę dać mi obowiązkowo znać .. A ja jutro spotkam się z.............. , no właśnie - z kim? Już się nie mogę doczekać i baaardzo się cieszę na to spotkanie . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kubolotek 21.07.2006 19:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2006 Soniko a coz to za tajemnicze spotkanie? randka? a do smoka moze dojedziemy w sierpniu:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
belial 23.07.2006 06:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2006 Sonika czemu nie widać już zdjęć towjej łazienki??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 23.07.2006 17:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2006 Soniko a coz to za tajemnicze spotkanie? randka? a do smoka moze dojedziemy w sierpniu:) Kubolotku - to będę czekać na wiadomość - sierpień już tuż, tuż. Wczoraj byliśmy z wizytą u Jooli, której chciałam tutaj jeszcze raz serdecznie podziękować za przemiłe popołudnie . Obejrzeliśmy przepiękne wnętrza, podziwialiśmy tak piękną łazienkę, że normalnie dech zapiera w piersiach, zachwycaliśmy się kuchnią i w ogóle wszystkim co w domu i co poza domem . A że Gospodyni jest przemiłą osobą, to bardzo smutno nam było wracać do bazy . Joola - dzięki jeszcze raz . Belial - zdjęcia pokasowałam, została tylko wersja mini - powyżej, ale może po powrocie wkleję jeszcze raz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joola 24.07.2006 20:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2006 Oj Soniczko Jeszcze wczoraj do późna miałam gości a dzisiaj pierwszy dzień w pracy i już nie mogłam się doczekać kiedy to ja będę mogła Ci podziękować za wizytę. Właśnie sobie uświadomiłam, że nie zrobiłam żadnego zdjęcia , to wszystko z wrażenia . Na szczęście Ty robiłaś ich dużo, więc mam nadzieję, że prześlesz mi je e-milkiem. Jeszcze raz bardzo dziękuję za odwiedziny i cieszę się, że w końcu się poznałyśmy . Mam nadzieję, że i ja niedługo będę mogła Cię odwiedzić i zobaczyć Twój domek na żywo. ps. Obiecuję nie zagadać Cię na śmierć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joola 24.07.2006 20:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2006 Joola o co chodzi bo nie kumam. Monique no o to chodzi, że my tu umieramy z niecierpliwości a Sonika się urlopuje i zażywa "Helu" jodu znaczy się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ml45 26.07.2006 12:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2006 Soniko a jakie masz parapety?? wydaje mi się, że z kamienia ale nie znalazłam zdjęć gdzie można by to zobaczyć dokładniej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 28.07.2006 08:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2006 Joola, zdjęcia wyślę emilkiem jak tylko dojadę do domciu . I czekam na Ciebie, żadne wykręty tym razem nie będą akceptowane , a gadać możesz do woli - mnie to nie wadi tym bardziej, że ja mało gadatliwa jestem jak pewnie zauważyłaś. Ml45 - parapety mamy z tego samego marmuru, z którego mamy zrobione schody. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 28.07.2006 10:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2006 Sonika - widze, że Ty to jestes urodzony podróżnik... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 29.07.2006 06:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2006 Sonika - widze, że Ty to jestes urodzony podróżnik... wyssałam z mlekiem matki Jestem w domciu , wakacje były CUDOWNE, pogoda jak wiadomo dopisała - słoneczka to było aż w nadmiarze, woda w morzu cieplutka , a na dodatek byliśmy z wizytą u Jooli . Zdjęcia wróciły na swoje miejsce - myślałam, że już się wszystkim opatrzyły, ale jak nie, to można znowu poszperać na poprzednich stronach . Z jednej strony szkoda, że urlop się skończył i w poniedziałek trzeba znowu zasuwać do pracy , ale z drugiej strony fajnie być znowu w domu tym bardziej, że.........podobno w poniedziałek mają nam montować blat w kuchni - czyli emocji ciąg dalszy . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 29.07.2006 08:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2006 Sonika! bombowo! ja tez sie wprowadzam za chwile juz za niecale 2tygodnie zamieszkamy w naszym domku!!!!!! Kasztanko - ale mnie zastrzeliłaś tą wiadomością - serdecznie gratuluję i cieszę się razem z Tobą . Twoja przeprowadzka znowu mi uświadomiła jak strasznie długo to wszystko u nas trwa . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
i_ska 30.07.2006 11:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2006 Soniczko jakie piękne schody !!!!!!!!!!! cały czas sobie na nie patrzę, prześliczne, potem patrzę na łazienkę i jestem zaszokowana ślicznaaaaaaaaaaaaaaa a po łazience na Twój holl na górze i na dole i dech mi zapiera zazdroszczę gustu i że już na takim etapie jesteś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 31.07.2006 07:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2006 No to nie dlugo zdjecia blatu beda!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
olutka75 31.07.2006 10:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2006 A ja ponawiam prosbe o zdjęcie twojego domku z zewnatrz, soniczko. Chodzi mi o elewcję! Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 01.08.2006 08:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2006 Jak tam blat? Jest juz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts