Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Było o domu, teraz o ogrodzie Soniki...

Recommended Posts

• Odpowiedzi 6,7k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Muszę się pochwalić, no po prostu muszę :oops: - dostałam takie cudo :D do nowego domu:

http://naszdomek.photosite.com/~photos/tn/3678_348.ts1152888730000.jpg

http://naszdomek.photosite.com/~photos/tn/3677_348.ts1152888784000.jpg

należał do kogoś z mojej rodziny, a teraz jest mój :D :D :D .

Jeszcze nie wiem gdzie będzie stał, ale na pewno znajdę mu dobre miejsce :D .

Ale cudny ten kufer Soniko 8) 8) 8)

Marzenie 8)

Uprzejmie donoszę dziewczyny, że chwilę jeszcze poczekamy na nowe zdjęcia kuchni i reszty domku Soniki, możemy natomiast spodziewać się zdjęć natury..."naturlistycznej" :wink: 8)

Chodzi o to, że ja się bezwstydnie urlopuję :D .

Leżę plackiem na plaży przez większą część dnia i jest mi błoooogoooo

:D :D :D , donoszę że w kostiumie, tak że za wiele proszę sobie nie obiecywać :wink: - zdjęcia naturalistyczne to tylko jakieś widoczki będą :wink: :) .

Pozdrawiam serdecznie z Helu :D :D :D

Ale ci Soniko pozazdroscic, co chwilke jakis wyjazd, oj kiedy ja byłam nad morzem:(, dla nas to nawet trudna droga do przebycia w bieszczady, ostatnio wybralismy sie nad Soline i oczywiscie moje dziecko nie wytrzymało drogi(domysl sie co zrobil-i to w obie strony), a mielismy jechac do krakowa do smoka, chyba pozostaje nam tylko pociag

oj sie rospisałam, przepraszam Sonika ze to w twoim watku,

Soniko a coz to za tajemnicze spotkanie? randka?

a do smoka moze dojedziemy w sierpniu:)

Kubolotku - to będę czekać na wiadomość - sierpień już tuż, tuż.

Wczoraj byliśmy z wizytą u Jooli, której chciałam tutaj jeszcze raz serdecznie podziękować za przemiłe popołudnie

:D :D .

Obejrzeliśmy przepiękne wnętrza, podziwialiśmy tak piękną łazienkę, że normalnie dech zapiera w piersiach, zachwycaliśmy się kuchnią i w ogóle wszystkim co w domu i co poza domem :D .

A że Gospodyni jest przemiłą osobą, to bardzo smutno nam było wracać do bazy :( .

Joola - dzięki jeszcze raz :D :D :D .

Belial - zdjęcia pokasowałam, została tylko wersja mini - powyżej, ale może po powrocie wkleję jeszcze raz.

Oj Soniczko :oops: :oops: :oops: Jeszcze wczoraj do późna miałam gości a dzisiaj pierwszy dzień w pracy i już nie mogłam się doczekać kiedy to ja będę mogła Ci podziękować za wizytę. Właśnie sobie uświadomiłam, że nie zrobiłam żadnego :o zdjęcia :cry: , to wszystko z wrażenia :wink: . Na szczęście Ty robiłaś ich dużo, więc mam nadzieję, że prześlesz mi je e-milkiem. Jeszcze raz bardzo dziękuję za odwiedziny i cieszę się, że w końcu się poznałyśmy :D . Mam nadzieję, że i ja niedługo będę mogła Cię odwiedzić i zobaczyć Twój domek na żywo.

ps. Obiecuję nie zagadać Cię na śmierć :oops: :wink:

Joola, zdjęcia wyślę emilkiem jak tylko dojadę do domciu :D .

I czekam na Ciebie, żadne wykręty tym razem nie będą akceptowane :wink: , a gadać możesz do woli - mnie to nie wadi tym bardziej, że ja mało gadatliwa jestem jak pewnie zauważyłaś.

Ml45 - parapety mamy z tego samego marmuru, z którego mamy zrobione schody.

Sonika - widze, że Ty to jestes urodzony podróżnik... :wink:

wyssałam z mlekiem matki :wink: :D

Jestem w domciu :D , wakacje były CUDOWNE, pogoda jak wiadomo :wink: dopisała - słoneczka to było aż w nadmiarze, woda w morzu cieplutka :o , a na dodatek byliśmy z wizytą u Jooli :D .

Zdjęcia wróciły na swoje miejsce - myślałam, że już się wszystkim opatrzyły, ale jak nie, to można znowu poszperać :wink: na poprzednich stronach :D .

Z jednej strony szkoda, że urlop się skończył i w poniedziałek trzeba znowu zasuwać do pracy :( , ale z drugiej strony fajnie być znowu w domu tym bardziej, że.........podobno w poniedziałek mają nam montować blat w kuchni - czyli emocji ciąg dalszy :wink: :D .

Sonika! bombowo!

ja tez sie wprowadzam za chwile :)

juz za niecale 2tygodnie zamieszkamy w naszym domku!!!!!!

Kasztanko - ale mnie zastrzeliłaś tą wiadomością :D :D - serdecznie gratuluję :D i cieszę się razem z Tobą :D :D :D .

Twoja przeprowadzka znowu mi uświadomiła jak strasznie długo to wszystko u nas trwa :-? .