Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Było o domu, teraz o ogrodzie Soniki...

Recommended Posts

• Odpowiedzi 6,7k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Nie poddawaj się, żadnego przecinania. Jutro blacik będzie na cacy zamontowany, zobaczysz :D Jak przyjadę, to obejrzę na własne gałki łoczne :D (a potem padnę pewnie z wrażenia i będę potrzebowała reanimacji :wink: )

ps. Właśnie mi montują barierki :D tfu, tfu :wink: od stycznia na nie czekałam więc też mam nadzieję, że nie będzie niespodzianek :roll:

moje skromne wnętrza są w stopce :wink:

przy okazji jakoś też pooglądałam te wnętrza....i skromna to jesteś Ty ze tak o nich napisałaś ;-)

ślicznie masz, szczególnie podoba mi się kolor podłogi i szafki w kuchni, i płytki w kuchni przy okapie i taras i drzwi tarasowe z pomysłową ramą....bardzo ładny domek :-)

pozdrawiam

Jej - tyle kciukasów :D :D , to MUSI się udać.

Dzięki, jesteście kochane i trzymajcie dalej mocno.

Ja jestem raczej sceptycznie nastawiona co do tego :-? całego przedsięwzięcia :-? .

A jak mi uszkodzi szafki :o ?

--------------------------------------------------------------------------------------

Miałam to szczęście, że domek Jooli widziałam na żywo i cóż mogę powiedzieć - jest ŚLICZNY, urządzony i wykończony ze smakiem, po prostu piękny.

Wszystko dobrane do siebie tip-top.

Kominek cudny, kolor podłogi cudny, meble w kuchni i w salonie cudne, obydwie łazienki zapierają dech w piersiach, a duża jest tak duża, że głowa boli i ma tak bajerancką wannę, że też boli głowa i w sumie to nie wiem dlaczego nie spróbowałam jak się siedzi pod tą kaskadą wody :roll: , a kusiło mnie bardzo :wink: :D .

Ciekawe co dzisiejszy dzień przyniesie?

Zaczynam chyba znowu mieć doła, bo wlecze się to i wlecze i wlecze....

Beznadzieja .

e tam beznadzieja :wink: a jakie frapujace, trzymajace w napieciu, laskoczace nerwy... prawie jak w Las Vegas hihi wygram nie wygram, wygram nie wygram, peknie czy nie...

Jakby tak wszystko za jednym zamachem szlo, to by przyjemnosci czlek z udanej sprawy nie mial 8) :lol:

Ozzie - może rzeczywiście tak to musi być :o .

Dzięki za podtrzymywanie mnie na duchu :) .

Ciekawe co dzisiejszy dzień przyniesie?

Zaczynam chyba znowu mieć doła, bo wlecze się to i wlecze i wlecze....

Beznadzieja :( .

Soniko na tym etapie sie nie ma dola, a sie skacze, ze to juz na prawde nie dlugo... :D :wink: Dzis sie uda.., w calosci... :D :wink:

Sonika...przecież namawiałam cobyś została u mnie do następnego dnia 8) następnym razem siłą zatrzymam :wink: Dziękuję za opinię o moim domku :oops: (ciut, ciut przesadzoną ale dziękuję :wink: )

Jak tam blaty, bo ja już chyba zdjęć nie zobaczę, najprawdopodobniej na jakiś czas znowu będę odcięta od świata (czyt. internetu). Jak nic pozostaje mi tylko najazd na Twój domek 8) (piątek, piątek, piątek... :D )

Dzięki WSZYSTKIM za trzymanie kciukasów :D :D :D .

UDAŁO SIĘ!!!!

http://users.telenet.be/honeybee1/jumping.gif

http://naszdomek.photosite.com/~photos/tn/3819_348.ts1154777918000.jpg

http://naszdomek.photosite.com/~photos/tn/3820_348.ts1154777808000.jpg

z wrażenia nic więcej nie mogę napisać - muszę ochłonąć :wink: :D :D :D

Powiem tylko, że wnosiło 6-ciu chłopa - w tym ja :wink: .