Sonika 28.08.2006 04:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2006 śliczna ta kuchnia Dzięki . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 28.08.2006 05:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2006 Wronka - ja też w którejś z wersji - a było ich dużo, baardzo dużo - miałam piekarnik pod oknem. Zdecydowałam się jednak na taki układ, bo zależało mi aby mieć jak najwięcej wolnego blatu. Kuchnię mamy stąd: http://www.kuchnie.malopolska.pl/ Też zrobiłam wycenę w RUST, ale było dla mnie zdecydowanie za drogo. Blat mamy beżowy, bo podłoga jest w takim kolorze, a poza tym na całym parterze są beże i brązy, więc inny kolor w ogóle by nie pasował. Nad blatem będzie szyba - przeźroczysta, żeby kolor ściany był nadal widoczny. Elewację mamy piaskowo - brzoskwinkową: http://naszdomek.photosite.com/~photos/tn/3626_348.ts1108399568265.jpg pozdrawiam serdecznie Sonika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 28.08.2006 05:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2006 witaj Soniko! Czy już masz lodówkę? Chciała bym zobaczyć jak wygląda kuchnia z całym sprzętem . Roszponko - lodówki jeszcze nie przewiozłam. Mamy wolnostojącą, inox. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 28.08.2006 05:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2006 Coś ucichłaś Sonika czyżbyś znowu gdzieś się urlopowała? Balowałam na weselu Monique . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aga76 28.08.2006 12:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2006 witam dzisiaj widzę zdjęcia kuchnia śliczna, taka jasna, "lekka" i do tego ten kolorek na ścianach - miodzo. Ja bym nie zakrywała ścian blachą, moim zdaniem kuchnia straci na lekkości. Najbardziej podoba mi się połoga w przedpokoju, chętnie bym taką sobie zrobiła, ale mój mąż raczej nie . Zobaczymy wykończeniówka w przyszłym roku. pozdrawiam Aga Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KozAnka 28.08.2006 19:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2006 KozAnka, ściana była malowana po montażu. Też sobie nie wyobrażałam jak malarz da sobie radę, ale nie było z tym żadnego problemu. Jak to zrobił nie wiem, ale nie narzekał . Taki kominek ma jeszcze Joola, Iska i Zielona. Dzięki za odpowiedź. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 29.08.2006 05:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2006 Aga76 - dzięki . Bardzo miło się czyta takie słowa jak Twoje. Blachy nie będzie, będzie przeźroczysta szyba. Pozdrawiam KozAnka - bardzo proszę . Honorko - to zdjęcie jest dla Ciebie - przy lewej nodze glazurnika : http://naszdomek.photosite.com/~photos/tn/4008_348.ts1136545464000.jpg Fuga nr 132 - to dla mnie . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aga76 29.08.2006 06:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2006 W takim razie czekam z niecierpliwością na zdjęcia kuchni z szybą. Ja też chcę przezroczystą szybę, ale moja kuchnia będzie najwcześniej za dwa lata (och te pieniążki, ciągle ich mało ). Przeprowadzamy się za rok ale z meblami z mieszkania, żeby nie robić kuchni "żeby tylko była", tylko tak jak się nam podoba. Na razie podglądam różne śliczności na forum i na pewno coś wykorzystam. Na razie jest wizja ciemnych mebli, szyba na ścianie i mało wiszących szafek (dużo i tak nie mogę dać, bo mam dwa okna w kuchni) ale czuję, że w tak długim okresie czasu moja wizja może się zmienić. Pozdrawiam Aga Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sowa monikaka 29.08.2006 11:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2006 http://naszdomek.photosite.com/~photos/tn/3626_348.ts1108399568265.jpg Sonika Witam, czy to nad oknami to RKS-y czy rolety zewnętrzne? Pozdrawiam MonikaKA-Sowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dorota_M 29.08.2006 12:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2006 Dołšczam do pytania Sowy w temacie rolet zewnętrznych. Drzwi zewnęrzne masz piękne. Jaka to firma. Ja chciałabym włanie takie, ale z dowietlem bocznym. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 30.08.2006 03:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2006 W takim razie czekam z niecierpliwością na zdjęcia kuchni z szybą. Ja też chcę przezroczystą szybę, ale moja kuchnia będzie najwcześniej za dwa lata (och te pieniążki, ciągle ich mało ). Przeprowadzamy się za rok ale z meblami z mieszkania, żeby nie robić kuchni "żeby tylko była", tylko tak jak się nam podoba. Na razie podglądam różne śliczności na forum i na pewno coś wykorzystam. Na razie jest wizja ciemnych mebli, szyba na ścianie i mało wiszących szafek (dużo i tak nie mogę dać, bo mam dwa okna w kuchni) ale czuję, że w tak długim okresie czasu moja wizja może się zmienić. Pozdrawiam Aga Aga, moja wizja kuchni zmieniała się tyle razy, że byś nie uwierzyła . Wizję ciemnej też miałam - taki np. fornir makora - cudny był, ale ostatecznie zwyciężyła jasna i nie żałuję. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 30.08.2006 03:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2006 sowa (monikaka) ,a co to są RKS-y?Myślę, że nie mam RKS-ów, bo z tą nazwą się nie spotkałam.Według mnie to są rolety zewnętrzne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 30.08.2006 03:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2006 Dorota_M - drzwi tak jak i okna są z firmy Ferno. Zrobili je według dostarczonego przez nas zdjęcia, bo w ofercie takiego wzoru nie mieli. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sowa monikaka 30.08.2006 04:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2006 sowa (monikaka) , a co to są RKS-y? Myślę, że nie mam RKS-ów, bo z tą nazwą się nie spotkałam. Według mnie to są rolety zewnętrzne. Rks-y to taka skrzynka która umieszcza się w nadprożu,w której montuje się mechanizm rolet, przy RKS-ach skrzynka nie wystaje na zew. tylko roleta wysuwa się prosto ze ściany nad oknem. Pozdrawiam Sowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 30.08.2006 06:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2006 sowa (monikaka) , a co to są RKS-y? Myślę, że nie mam RKS-ów, bo z tą nazwą się nie spotkałam. Według mnie to są rolety zewnętrzne. Rks-y to taka skrzynka która umieszcza się w nadprożu,w której montuje się mechanizm rolet, przy RKS-ach skrzynka nie wystaje na zew. tylko roleta wysuwa się prosto ze ściany nad oknem. Pozdrawiam Sowa W takim razie to na pewno nie są RKS-y, bo jak widac na zdjęciu skrzynka wystaje na zewnątrz. Tylko skąd się wzięły Twoje wątpliwości ? Pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sowa monikaka 30.08.2006 06:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2006 w takim razie to na pewno nie są RKS-y, bo jak widac na zdjęciu skrzynka wystaje na zewnątrz. Tylko skąd się wzięły Twoje wątpliwości ? Pozdr. Po prostu nie widziałam dokładnie, a różnie to bywa montowane, więc zapytałam, przepraszam , chodziło mi tylko o informację, od kilu tygodni ogladam Twój piękny domek, miło ze wszystkimi rozmawiasz więc zapytałam o detal. Pozdrawiam Sowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 30.08.2006 06:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2006 Nie masz mnie za co przepraszać , po prostu zaczęłam się martwić , że mam coś o czym nie wiem, że mam . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sowa monikaka 30.08.2006 06:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2006 Mam dylemat na temat RKS czy rolety zew, raczej zdecyduję sie na zewnętrzne bo przy RKS mocuje sie okno z 3-ech stron i z ew.usuwaniem usterek jest kłopot, ale znowu wygladają nieco lepiej, ale u Ciebie właśnie te skrzynki nie wystają tak nieładnie.W jakiej firmie je zamawiałaś-czy razem z montażem?PozdrawiamSowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Baru 30.08.2006 07:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2006 Sowa! My zrezygnowaliśmy z RKS-ów ze względu na mostek cieplny jaki tworzą. One nie są - a przynajmniej 3 lata temu nie były ocieplane. No chyba, że masz ścianę na tyle grubą, że dasz jeszcze na skrzynkę styropian. My mamy normalne skrzynki i nie tak całkiem źle to wygląda - a przynajmniej mnie się tak wydaje . Kuknij w linka i zobaczysz. Sonika! Sory, że Ci się we wontek wsadzam bezczelnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vg-m 30.08.2006 09:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2006 a my mamy nie wiem czy rks ale rolety w nadprożu okna, a ponieważ scianę mamy taką od środka cały pustak, 8cm steropianu, 3/4pustaka na zenątrz(albo odwrotnie ) pudło pięknie się zmieściło wraz z otuleniem steropianu odpowiedniej grubości, na to nida i tynk-wyglada bajecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts