xyzo 22.05.2024 15:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja Cześć, Mam problem odnosnie postawienia ścianki działowej. Scianka OSB + regips.Ścianka nie będzie w linii prostej tylko z podwójnym załamaniem jak na rysunku i drzwiami 70. Pytania:1 ile minimalnie musze wypuścić ścianki od otworu drzwiowego do 1wszego załamania scianki żeby to było stabilne.2 jak połączyć ze sobą profile które będą ułożone pod katem, szukałem informacji w internecie ale jedyne co znalazłem to lacznie profili pod katem za pomocą profili V / W ale to chyba tylko do poddaszy czy w tym wypadku zda to egzamin?3. osadzenie profili planuje na bloczkach betonowych do posadzki ( nie chce wiercić w posadzce bo jest ogrzewanie podłogowe). Tylko nie wiem czy przymocować bloczki za pomocą zaprawy czy kleju do plytek? Dzięki za podpowiedz i sugestie. [ATTACH=CONFIG]469028[/ATTACH] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts