diablos 23.05.2024 08:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja Witam, proszę o pomoc jak wykończyć taki próg? Po kolei co zrobić. W tamtym roku dałem tylko na to zaprawę i położyłem deskę drewnianą po kilku miesiącach zaczęła wyłazić wilgoć musiałem zrywać tą zaprawę, którą położyłem i suszyć zauważyłem , że z tej dziurawki wieje, teraz jest suche i zastanawiam się czym to wykończyć? Jest to boczne wyjście na zewnątrz budynku na parterze. Słyszałem różne opinie, że powinienem tą dziurawkę zbić i położyć styropian potem izolację i wylewkę a co Wy sądzicie o tym jak byście to zrodzili dziękuję za wszystkie odpowiedzi.[ATTACH=CONFIG]469038[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]469039[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]469040[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]469041[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]469042[/ATTACH] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
poontos 23.05.2024 09:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja Tak jak napisałeś, zbić ten próg do chudziaka, położyć izolację poziomą (szczególną uwagę zwróć na połączenie izolacji z istniejącą), na to styropian, wylewka, i płytki/ panele. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
poontos 23.05.2024 10:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja Gorzej jak wilgoć dostaje się z zewnątrz. Ja dodatkowo od zewnętrznej strony tarasu dałem gumę EPDM https://allegro.pl/oferta/plyta-gumowa-epdm-mata-guma-na-uszczelki-grubosc-2mm-szer-120cm-0-6m2-11255905042Minęło 5 lat i żadnej wilgoci nie ma. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts