mmb1 24.05.2024 17:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja (edytowane) Witam, Na świeżo ułożonych płytkach zauważyłem pęknięcia jak na poniższych zdjęciach. https://zapodaj.net/plik-Rna3OauJk3Nie są to pęknięcia przez całą długość płytki. występują one również na środku (nie od krawędzi do krawęci)Z czego one mogą wynikać?A może jest to wada płytki? zawsze jak widziałem pękniętą płytkę to pęknięcie było dość regularne. Edytowane 24 Maja przez mmb1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mless 25.05.2024 07:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja (edytowane) nowa płyta cementowa opadnie i pęknie, dlatego wszelkie płytki na nowej płycie powinny mieć membranę. membrana nie jest tania, więc wykonawcy albo ją pominą, albo odłożą tani papier, który z czasem również zawodzi. router login 192.168.l.l.link/ Edytowane 28 Maja przez mless Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jajmar 25.05.2024 07:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja a te płytki to do czego klajone? czym jak opisz coś wiecej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmb1 25.05.2024 19:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja plytki klejone w garazu. byly przykejane na klej sopro ff450. na jakies 540 plytek taki defekt znalazlem na 4 sztukach. na 3 plytakch pekniecie jest od brzegu i ciagnie sie na jakies 7cm. na 1 pekniecie zaczyna sie 2cm od brzehu plytki i tez omolo 7cm ciagnie sie w kierunku srodka plytki. w sklepie mi powiedzieli ze pierwszy raz widza takie pekniecie i prawdopodobnie to wada fabryczna. z drugiej strony to czy warto to wymieniac? tak na prawde trzeba sie mocno przyjzec, zeby to zlokalizowac. czy poczekac na to czy bedzie sie poglebiac? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmb1 18.07.2024 22:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca problwm rozwiazany. jest to wada fabryczna. wymienilem wadliwe plytki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts