MieszkaniecBloku123 27.05.2024 11:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja Cześć, Zauważyłem ostatnio, że na balkonie mam obdarty przewód od klimatyzacji, wygląda jakby jakiś ptak to wydziobał. Powiedzcie mi proszę, czym powinienem to zaizolować, tak żeby nie było strat, i żeby sytuacja się nie powtórzyła? Podrzucam zdjęcia do podglądu. [ATTACH=CONFIG]469065[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]469066[/ATTACH] Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marvinetal 27.05.2024 19:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja Powienines to poprawic bo moze sie wykraplac woda na rurce. Moze wytnij te wydziobana otuline i zaloz kawalek drugiej, scisnij lekko trytka zeby sie nie odksztalcila i oklej tasma typu duct (ew. aluminiowa) albo zamiast otuliny owin tasma kauczukowa dookola i na to tasma duct. Obejrzyj jeszcze ten odcinek na dole bo chyba tez sie cos strzepi i wyglada na mocno zestarzaly. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Apacer 01.06.2024 10:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca Dużo strat nie będzie w zależności od zastosowanego materiału. Owiń tanią piankową otuliną + taśma aluminiowa, którą ptaki nie wydziobią. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts