Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 630
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

jeśli kotły montujecie w takim tempie, w jakim przygotowujecie oferty, to prędzej sam sobie taki kociołek "wystrugam" :(

Oferta do Ciebie wyszła, ale długo się strugała, bo drewno było twarde i miało dużo sęków :lol: :lol: :lol:

Kotły montujemy szybciej, niż "strugamy drewno" :lol:

Pozdrawiam Grzesiek

Cześć! Mam do kupienia 2 kotły:1)kondensat

2)turbo

Prawie jestem zdecydowany na vaillanta, ale mam tez dobra ofertę z junkersa .Co byś obiektywnie :wink: radził?

Wybież vaillanta - to dobry kocioł, solidnie wykonany.

Witam!

Własnie przystepuje do remontu instalacji CO w domku jednorodzinnym o pow. 100m/kw. Chciałbym sie zapytać o piec jaki zaproponował mi wykonawca tych robót, mianowicie polecił mi do kupienia:

Piec jednofunkcyjny Berreta model KOMPAKT II 24 si + zasobnik z sondą NTC----5122 zł.

Grzejniki DELONGHI

Co można powiedzieć o tym piecu? prosiłem wykonawcę aby nie był to piec drogi ale w miare dobry, czy ten wybór jest trafny Waszym zdaniem?

Cześć dotarło moje zestawienie?Kiedy spodziewać się oferty?

dotarło. Daj mi kilka dni, chyba że to bardzo pilne to napisz.

Monika

Grzesiu szkoda ze Ty blizej nie mieszkasz :evil:

bo mnie juz (pip..pip) z tymi Twoimi kolegami po fachu bierze .....

robota za 35 kawałkow i z trzecią firmą juz terminy uzgadniam

no dobra ulzyło mi ... :lol: