Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 630
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

tak.

Proszę o cierpliwość.

Monika

możesz mi podać jakiś termin??

bo niestety czas mnie goni...

Poszło.

Dostałeś?

Witam Was serdecznie,

Jestem tlumaczem jezyka rosyjskiego i natknelam sie w tlumaczeniu na wyraz "tiepłopunkt".Wyraz ten oznacza urządzenie,ktore pozwala na otrzymanie i wykorzystanie ciepla metoda nietradycyjna.Pozwala również na ustalenie dowolnej temperatury

Zdjęcie i schemat tego urządzenie znajdują się na stronie http://www.ddats.org/market8.htm

I tu moja gorąca prośba do Was: czy możecie mi napisać,jak to urządzenie nazywa się po polsku??Bede wdzieczna za odpowiedz!

pozdrawiam,kitty

Szukasz kotła Viessman'a, Vaillanta, de Dietricha i innych materiałów instalacyjnych w dobrej cenie, napisz na: [email protected] a złożę Ci ofertę. Dla forumowiczów najtaniej. Kompleksowe wykonawstwo instalacji sanitarnych i grzewczych z VAT 7% CZYLI KAŻDY TOWAR TAŃSZY DODATKOWO 15%

Dla przykładu: rabat w sklepie 40%, u mnie to samo wyjdzie jak po rabacie 55% Po co przepłacać w sklepie?????

Na wszystko gwarancja prawidłowego montażu!!!

Odkurzacze centralne, rekuperatory, GWC - również

Kolektory słoneczne, pompy ciepła- dobrze trafiłeś.

Chcesz zakupić sam towar bez montażu??? - oczywiście, ale z vat 22%.

A czy przygotowujecie oferty po przesłaniu projektów ??

Dokładnie chodzi mi o segment 150m2 (gaz).

Witam Was serdecznie,

Jestem tlumaczem jezyka rosyjskiego i natknelam sie w tlumaczeniu na wyraz "tiepłopunkt".Wyraz ten oznacza urządzenie,ktore pozwala na otrzymanie i wykorzystanie ciepla metoda nietradycyjna.Pozwala również na ustalenie dowolnej temperatury

Zdjęcie i schemat tego urządzenie znajdują się na stronie http://www.ddats.org/market8.htm

I tu moja gorąca prośba do Was: czy możecie mi napisać,jak to urządzenie nazywa się po polsku??Bede wdzieczna za odpowiedz!

pozdrawiam,kitty

mi to wyglada na elktrownie atomową

Trzeba by przetłumaczyć dokładnie cały tekst, bo na schemacie zaznaczono "to urządzenie" w przykładowym zastosowaniu.

Poproszę o ofertę na piec WOLF CGS 24/200 z regulacją DWT, transportem do W-wy (wraz z propozycjami alternatywnymi - jednofunkcyjne i kondensacyjne oraz poradą co do optymalnego wyboru)

oraz

koszty instalacji, wewnętrznej części komina 5-6 m z czapką, pompy do cyrkulacji, zbiorniczka c.w. i zaworu bezp.

Dom jednorodzinny z poddaszem - pow. całkowita z garażem 200m2 , użytkowa 134m2. Ok 20 m2 podłogówka - reszta grzejniki płytowe. Rodzina 2+2.

Pozdrawiam,

Poproszę o ofertę na piec WOLF CGS 24/200 z regulacją DWT, transportem do W-wy (wraz z propozycjami alternatywnymi - jednofunkcyjne i kondensacyjne oraz poradą co do optymalnego wyboru)

oraz

koszty instalacji, wewnętrznej części komina 5-6 m z czapką, pompy do cyrkulacji, zbiorniczka c.w. i zaworu bezp.

Dom jednorodzinny z poddaszem - pow. całkowita z garażem 200m2 , użytkowa 134m2. Ok 20 m2 podłogówka - reszta grzejniki płytowe. Rodzina 2+2.

Pozdrawiam,