Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 630
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Do sprzedania okazyjnie fabrycznie nowy kocioł żeliwny stojący viessmann vitogas 050, moc 29 kW, sterowanie stałotemperaturowe vitotronik 100 + cwu -cena brutto 4415zł (cena katalogowa 6793 zł). Możliwość montażu.

Pozdrawiam Grzesiek

Oby ten Nowy Rok nie był gorszy od poprzedniego :p

Wszystkim Życzę Spełnienia Marzeń, Spokoju, Dużo, Dużo Kasy, I Szczęścia W Rodzinie.

Pozdrawiamy Monika i Grzesiek

Odpowiadam forumowiczom na powtarzające się pytanie o transport: "transport do Klienta - TAK odpłatnie tj, pokrywacie koszt paliwa, a jeśli nasza usługa wraz z montażem to transport gratis.
Proszę o wysyłanie e-maili na: [email protected]

Pozdrawiam Monika

To Ty Grzesiek jesteś Monika? :lol:

Nic dzisiaj jeszcze nie piłem :lol:

Ja też nic jeszcze nie piłem, ale Monika często wchodzi na moim "męskim" nick'u.

Za chwile się okaże, że Andrzej to właściciel jakiejś hurtowni z tej tajemnej sieci :wink:

Jest zakład stolarski "Monika". Tokarz coś tam wytoczył dla tego zakładu. Przychodzi jakiś klient i do tokarza. Zrobił Pan dobrze Monice, to ja też tak chcę.

Tokarz się nie połapał w pierwszej chwili i mówi( a kawał chłopa): Jak ja ci k...a dobrze zobię to będziesz do końca swoich dni pamiętał :lol: .