Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Kotły i instalacje w cenach hurtowych + montaż kompleksowo!

Recommended Posts

• Odpowiedzi 630
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Witam,

Bardzo prosze o wycene kotla Vaillant ecoTEC 246 wrazz zasobnikiem i innym niezbednym osprzetem.

Oto dodatkowe informacje:

- dom z poddaszem uzytkowym

- calkowita powierzchnia domu ok 220 m2 (projekt: http://www.mgprojekt.com.pl/domki/agnieszka/agnieszka.html)

- kubatura ok 860 m3

- 3 lazienki (2 prysznice normalne, 1 prysznic z masazem + wanna z masazem)

- liczba osob 4-5

- ok 30% ogrzewanie podlogowe

Pozdrawiam,

Piotr

Dzień dobry poprosiłbym o wycenę C.O a mianowicie posiadam mieszkanie 94 m2 na parterze bydynku nieocieplonego poniemieckiego okna wymienione na platiki wysokość ok. 2.80 jeden pokoj 34 m2 w nim 4 okna, drugi pokój ok. 15m2 dwa okna, łazienka bez okna ok. 10 m2, kuchnia 1 okno ok. 15m2, trzeci pokój 1 okno ok. 15m2, no i przwedpokoj razem jak napisałem 94 metry +piwnica 10 m2, oraz jeśli mógłbyś zasugerować piec C.o tylko chcem z automatycznym nadmuchem i na wszystko brak gazu

Dzień dobry poprosiłbym o wycenę C.O a mianowicie posiadam mieszkanie 94 m2 na parterze bydynku nieocieplonego poniemieckiego okna wymienione na platiki wysokość ok. 2.80 jeden pokoj 34 m2 w nim 4 okna, drugi pokój ok. 15m2 dwa okna, łazienka bez okna ok. 10 m2, kuchnia 1 okno ok. 15m2, trzeci pokój 1 okno ok. 15m2, no i przwedpokoj razem jak napisałem 94 metry +piwnica 10 m2, oraz jeśli mógłbyś zasugerować piec C.o tylko chcem z automatycznym nadmuchem i na wszystko brak gazu

wysłałam pytanie na priva.

Prosze pisać na e-maila.

Monika

nie doczytałem, czy WOLFA też masz w swojej ofercie;

jeśli tak to proszę o cenę na centralę kondensacyjną CGS 20/160 z montażem;

jeżeli w Wolfie "nie robisz" to proszę o porównywalne jakościowo i parametrami produkty innych producentów.

dom- p.c. 200m2, kubatura około 650m3, ogrzewanie wyłącznie podłogówka, wyłącznie kondensat, duże zapotrzebowanie na cwu:)

pozdrawiam i czekam na rozsądne propozycje