Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Kotły i instalacje w cenach hurtowych + montaż kompleksowo!

Recommended Posts

• 4 weeks później...
  • Odpowiedzi 630
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Mały byli ostatnio u mni z buderusa :lol: 8) :o i namawiali mnie na współpracę. Cóż chętnie bym się zgodził gdyby kotły mieli lepsze :lol: :lol: :lol:

U mnie też byli (jacys nowi z drugiego końca Polszy) i strasznie jęczeli. Cosik mi sie widzi ,że buderus może juz długo nie pociągnąć ,jesli do takich "scen" dochodzi. Umowa na stół (na dzien dobry) i podpisywać ,ale ichśmy przegnali... :) na razie.

Radson idzie o ok. 6,5%, ale wszyscy producenci sie dogadali co by podnieść. W d..ie maja inwestorów i dogadyja sie jak chcą. Takie czasy.

Może by tak sie dogadali instalatorzy w Polsce i ustalili jednakowe ceny na usługi, równoczesne podwyżki :lol: :lol: :lol: Marzenia....

witam.. więc i ja proszę o cenę

kocioł 28-32 KW kondensat

Kocioł + zasobnik 150 l zestawienie modułowe lub odzielne

wiszący lub stojacy

mieszacz + siłownik do podłogówki+regulator + wkład kominowy 7mb

sterowanie pogodowe odpowiednik VRC 420s

Jestes fachowce więc coś mi dobierzesz ... ja mam już dośc użerania się z dostawcami kotłów

dysponuję aktualnym cennikiem Valianta Junkersa etc więc możesz podać rabat od cen katalogowych

Witam

Jesli mozna to ja też poprosze o oferte (taka wstępną) (na razie zbieram te główne koszty :D

najbardziej chodzi mi po głowie vaillant (ale sam nie wiem na jaki sie zdecydować) dom ok 136 m2 (glx15 studio atrium)

Jeśli ewentualna robota też wchodzi w grę (okolice kalisza) to srednia cena za takie roboty też by sie przydała

pozdrawiam ciastko

----------------------------------------

ciagle jeszcze nie budujący :(