MAC II 19.07.2006 13:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2006 tak. Proszę o cierpliwość. Monika możesz mi podać jakiś termin?? bo niestety czas mnie goni... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Grzesiek13 25.07.2006 18:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2006 tak. Proszę o cierpliwość. Monika możesz mi podać jakiś termin?? bo niestety czas mnie goni... Poszło. Dostałeś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DaroMan.. 25.07.2006 19:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2006 Grzesiek! Wysłalem Ci projekt tak jak rozmawialismy!Czekam cierpliwie na odpowiedz. pozdrooooo DaroMan.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Grzesiek13 25.07.2006 19:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2006 Nie ma żadnego projektu. Jest sama opisówka.Czy tak miało być?Monika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MAC II 25.07.2006 20:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2006 tak. Proszę o cierpliwość. Monika możesz mi podać jakiś termin?? bo niestety czas mnie goni... Poszło. Dostałeś? tak... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DaroMan.. 26.07.2006 11:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2006 tak wlasnie ..wyslalem opisowke. pozdrooo.. DaroMan Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DaroMan.. 26.07.2006 15:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2006 Grzesiu to cwany lisek...on atm se w stolicy siedzi a zonka zlecenia przyjmuje...hihi...i nawet sie nie przyznala pozdrowka.... DaroMan Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Grzesiek13 26.07.2006 16:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2006 Cóż - nie każdy ma żonę sekretarkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DaroMan.. 26.07.2006 16:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2006 ...ach te krakusy... DaroMan Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Grzesiek13 26.07.2006 17:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2006 A do czego tu się przyznawać?Monika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DaroMan.. 28.07.2006 13:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2006 Grzesiu....czy tez Moniko! Pamietacie o mnie?? pozdroooo.. DaroMan Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Grzesiek13 28.07.2006 15:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2006 Pamiętacie, pamiętacie, ....... ale błagam o trochę czasu.Monika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DaroMan.. 28.07.2006 17:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2006 juz go wam daje... DaroMan Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Grzesiek13 28.07.2006 17:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2006 wielkie dzięki.Monika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kitty 31.07.2006 11:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2006 Witam Was serdecznie, Jestem tlumaczem jezyka rosyjskiego i natknelam sie w tlumaczeniu na wyraz "tiepłopunkt".Wyraz ten oznacza urządzenie,ktore pozwala na otrzymanie i wykorzystanie ciepla metoda nietradycyjna.Pozwala również na ustalenie dowolnej temperatury Zdjęcie i schemat tego urządzenie znajdują się na stronie http://www.ddats.org/market8.htm I tu moja gorąca prośba do Was: czy możecie mi napisać,jak to urządzenie nazywa się po polsku??Bede wdzieczna za odpowiedz! pozdrawiam,kitty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MandM 03.08.2006 20:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2006 Szukasz kotła Viessman'a, Vaillanta, de Dietricha i innych materiałów instalacyjnych w dobrej cenie, napisz na: [email protected] a złożę Ci ofertę. Dla forumowiczów najtaniej. Kompleksowe wykonawstwo instalacji sanitarnych i grzewczych z VAT 7% CZYLI KAŻDY TOWAR TAŃSZY DODATKOWO 15% Dla przykładu: rabat w sklepie 40%, u mnie to samo wyjdzie jak po rabacie 55% Po co przepłacać w sklepie????? Na wszystko gwarancja prawidłowego montażu!!! Odkurzacze centralne, rekuperatory, GWC - również Kolektory słoneczne, pompy ciepła- dobrze trafiłeś. Chcesz zakupić sam towar bez montażu??? - oczywiście, ale z vat 22%. A czy przygotowujecie oferty po przesłaniu projektów ?? Dokładnie chodzi mi o segment 150m2 (gaz). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daxtrop 03.08.2006 22:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2006 Witam Was serdecznie, Jestem tlumaczem jezyka rosyjskiego i natknelam sie w tlumaczeniu na wyraz "tiepłopunkt".Wyraz ten oznacza urządzenie,ktore pozwala na otrzymanie i wykorzystanie ciepla metoda nietradycyjna.Pozwala również na ustalenie dowolnej temperatury Zdjęcie i schemat tego urządzenie znajdują się na stronie http://www.ddats.org/market8.htm I tu moja gorąca prośba do Was: czy możecie mi napisać,jak to urządzenie nazywa się po polsku??Bede wdzieczna za odpowiedz! pozdrawiam,kitty mi to wyglada na elktrownie atomową Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Grzesiek13 04.08.2006 05:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2006 Trzeba by przetłumaczyć dokładnie cały tekst, bo na schemacie zaznaczono "to urządzenie" w przykładowym zastosowaniu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lucky Mike 09.08.2006 07:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2006 Poproszę o ofertę na piec WOLF CGS 24/200 z regulacją DWT, transportem do W-wy (wraz z propozycjami alternatywnymi - jednofunkcyjne i kondensacyjne oraz poradą co do optymalnego wyboru)oraz koszty instalacji, wewnętrznej części komina 5-6 m z czapką, pompy do cyrkulacji, zbiorniczka c.w. i zaworu bezp. Dom jednorodzinny z poddaszem - pow. całkowita z garażem 200m2 , użytkowa 134m2. Ok 20 m2 podłogówka - reszta grzejniki płytowe. Rodzina 2+2. Pozdrawiam, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lucky Mike 09.08.2006 07:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2006 Poproszę o ofertę na piec WOLF CGS 24/200 z regulacją DWT, transportem do W-wy (wraz z propozycjami alternatywnymi - jednofunkcyjne i kondensacyjne oraz poradą co do optymalnego wyboru)oraz koszty instalacji, wewnętrznej części komina 5-6 m z czapką, pompy do cyrkulacji, zbiorniczka c.w. i zaworu bezp. Dom jednorodzinny z poddaszem - pow. całkowita z garażem 200m2 , użytkowa 134m2. Ok 20 m2 podłogówka - reszta grzejniki płytowe. Rodzina 2+2. Pozdrawiam, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts