Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Kotły i instalacje w cenach hurtowych + montaż kompleksowo!

Recommended Posts

• Odpowiedzi 630
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Witam Was serdecznie,

Jestem tlumaczem jezyka rosyjskiego i natknelam sie w tlumaczeniu na wyraz "tiepłopunkt".Wyraz ten oznacza urządzenie,ktore pozwala na otrzymanie i wykorzystanie ciepla metoda nietradycyjna.Pozwala również na ustalenie dowolnej temperatury

Zdjęcie i schemat tego urządzenie znajdują się na stronie http://www.ddats.org/market8.htm

I tu moja gorąca prośba do Was: czy możecie mi napisać,jak to urządzenie nazywa się po polsku??Bede wdzieczna za odpowiedz!

pozdrawiam,kitty

Szukasz kotła Viessman'a, Vaillanta, de Dietricha i innych materiałów instalacyjnych w dobrej cenie, napisz na: [email protected] a złożę Ci ofertę. Dla forumowiczów najtaniej. Kompleksowe wykonawstwo instalacji sanitarnych i grzewczych z VAT 7% CZYLI KAŻDY TOWAR TAŃSZY DODATKOWO 15%

Dla przykładu: rabat w sklepie 40%, u mnie to samo wyjdzie jak po rabacie 55% Po co przepłacać w sklepie?????

Na wszystko gwarancja prawidłowego montażu!!!

Odkurzacze centralne, rekuperatory, GWC - również

Kolektory słoneczne, pompy ciepła- dobrze trafiłeś.

Chcesz zakupić sam towar bez montażu??? - oczywiście, ale z vat 22%.

A czy przygotowujecie oferty po przesłaniu projektów ??

Dokładnie chodzi mi o segment 150m2 (gaz).

Witam Was serdecznie,

Jestem tlumaczem jezyka rosyjskiego i natknelam sie w tlumaczeniu na wyraz "tiepłopunkt".Wyraz ten oznacza urządzenie,ktore pozwala na otrzymanie i wykorzystanie ciepla metoda nietradycyjna.Pozwala również na ustalenie dowolnej temperatury

Zdjęcie i schemat tego urządzenie znajdują się na stronie http://www.ddats.org/market8.htm

I tu moja gorąca prośba do Was: czy możecie mi napisać,jak to urządzenie nazywa się po polsku??Bede wdzieczna za odpowiedz!

pozdrawiam,kitty

mi to wyglada na elktrownie atomową

Poproszę o ofertę na piec WOLF CGS 24/200 z regulacją DWT, transportem do W-wy (wraz z propozycjami alternatywnymi - jednofunkcyjne i kondensacyjne oraz poradą co do optymalnego wyboru)

oraz

koszty instalacji, wewnętrznej części komina 5-6 m z czapką, pompy do cyrkulacji, zbiorniczka c.w. i zaworu bezp.

Dom jednorodzinny z poddaszem - pow. całkowita z garażem 200m2 , użytkowa 134m2. Ok 20 m2 podłogówka - reszta grzejniki płytowe. Rodzina 2+2.

Pozdrawiam,

Poproszę o ofertę na piec WOLF CGS 24/200 z regulacją DWT, transportem do W-wy (wraz z propozycjami alternatywnymi - jednofunkcyjne i kondensacyjne oraz poradą co do optymalnego wyboru)

oraz

koszty instalacji, wewnętrznej części komina 5-6 m z czapką, pompy do cyrkulacji, zbiorniczka c.w. i zaworu bezp.

Dom jednorodzinny z poddaszem - pow. całkowita z garażem 200m2 , użytkowa 134m2. Ok 20 m2 podłogówka - reszta grzejniki płytowe. Rodzina 2+2.

Pozdrawiam,