Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Kotły i instalacje w cenach hurtowych + montaż kompleksowo!

Recommended Posts

• Odpowiedzi 630
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

witam

a na ile bys wycenił kocioł + montaż

viessmann - vitopend 100WHEA255

viessmann - vitodens 200 z regulatorem vitotronic 100

viessmann - vitodens 200 z regulatorem vitotronic 200

z gory dziękuję

Odpowiedź wysłałam na priva.

Monika

Przede wszystkim witam wszystkich na forum.

szukam informacji o piecach do opalania węglem (aktualnie jest używany zwykły kaflowy). Jednocześnie chciałbym, o ile to wykonalne, aby grało to z ogrzewaniem z kominka (z wkładem) - jako alternatywnym. Chętnie również z cennikiem za wykonanie wszelkich robót i cenami zakupu odpowiedniego pieca.

Cześć

Będziemy potzrbować kocioł latem, ale liczę trochę na zimowe promocje... Nie wiem, na co patrzeć.

Potrzeby są takie:

domek 120 m, 3 osoby, 2 łazienki (poddasze użytkowe)

raczej 2funkcyjny, na pewno zamknięta komora, kondensat niekoniecznie. Pogodówka nie ale wyłącznik czasowy (zwykły zegar, może być mechaniczny). Już to kiedyś przerabiałam, sprawdziło mi się :D Zbiornik min 20l wbudowany. Jednofunkcyjne ze zbiornikiem rozważamy, ale mały domek i mało miejsca....

Acha, kaloryfery a nie podłogówka.

Co proponujesz i za ile?

Mam na kupno całą zimę i wiosnę, co może stanieć?

Pozdrawiam

Witam wszystkich

Potrzebuje piec na paliwa stale dla powierzchnii 150m2 (calodobowy choc niekoniecznie). Dom poniemiecki nie ocieplony. Komin o przeroju ponad 20cm i wysokosci okolo 10m. Niestety komin jest jakis dziwnie krzywy wewnatrz budynku(nie wiem dlaczego). Znajde tu kogos, kto sprzeda mi takie cos z fajnym rabatem ? :) W firmie zaproponowali mi za piec z nadmuchem i sterowaniem elektrycznym o mocy eksploatacyjnej(24h) 15kw i mocy maxymalnej 30kw i zasypie paliwa 55kg za 3tys.pln. Poprosze o oferty kotlow na [email protected]

• 2 weeks później...

Ale fajowy temat znalazłem.

:D :D :D

Grzesiek 13 jeśli cię to interesuje to potrzebuję ofertę na piec na eko groszek (żeliwny) najlepiej, podłogówka plus grzejniki w kilku pokojach. Dom parterowy o powierzchni 150 + garaż czyli D24 Muratora po drobnych zmianach.

Moge podrzucić projekt lub aranżację w Acadzie.

Czekam na info.

Stan obecny inwestycji - stan surowy, okna za tydzień.

:D

Witam.

Możesz podrzucić na adres [email protected]

Zrób krótki opis co i gdzie ma być.

Gdzie budowa i planowany termin robót.

Pozdrawiam Monika

Pani Moniko

mam pytanie praktyczne

jak jest z gwarancją na wykonane przez Państwa prace? jesteście z Krakowa, ja z Wawy, gdy coś nagle diabli wezmą (odpukać) jak mam Was wzywać w nagłych wypadkach?

Pozdrawiam!