Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Kotły i instalacje w cenach hurtowych + montaż kompleksowo!

Recommended Posts

• Odpowiedzi 630
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Ja tez sie przypominam :D - moje zapytanie tez poszlo jakis czas temu.

A tak swoja droga - to czy macie moze jakas stronke z aktualnymi ofertami lub innymi informacjami?

Pozdr.

N.

Witam.

Nie mamy zadnej stronki niestety.

Prosze o cierpliwość, bo tą wycenę musi zrobić mąż a on jest na okrągło w terenie.

Pozdrawiam Monika

Czeeee

Mam projekt "RUFINA" z archipelagu około 150 m2 i wrowadzenie 3 podłogówek w kuchni i 2 łazienkachokoło 50 m2 chciał bym to ogrzewać gazem . :oops:

chciałbym wycene na kpl piec, podłogówka i grzejniki i robota niewiem jaki piec wybrać jakaś klasa średnia

Szukam kotła jednofunkcyjnego + zasobnik do domu o powierzchni 90m2 - jedna łazienka, wc, 3 osoby. Dom parterowy, ewentulanie na poddaszu powstanie mała łazienka z prysznicem.

Przymierzam sie do Vaillanta ale nie wiem czy to dobry wybór, gdyz jestem ograniczony finansowu. Na kocioł z zasobnikiem mogę przeznaczyć ok. 4tys.

Możecie mi cos polecić?

Dom wg. projektu LMB-27

http://www.lipinscy.pl/project.xml?id=54184&offset=8&backcmd=Golden

Szukam kotła jednofunkcyjnego + zasobnik do domu o powierzchni 90m2 - jedna łazienka, wc, 3 osoby. Dom parterowy, ewentulanie na poddaszu powstanie mała łazienka z prysznicem.

Przymierzam sie do Vaillanta ale nie wiem czy to dobry wybór, gdyz jestem ograniczony finansowu. Na kocioł z zasobnikiem mogę przeznaczyć ok. 4tys.

Możecie mi cos polecić?

Dom wg. projektu LMB-27

http://www.lipinscy.pl/project.xml?id=54184&offset=8&backcmd=Golden

Odpowiedź poszła na e-maila.

MOnika

Czeeee

Mam projekt "RUFINA" z archipelagu około 150 m2 i wrowadzenie 3 podłogówek w kuchni i 2 łazienkachokoło 50 m2 chciał bym to ogrzewać gazem . :oops:

chciałbym wycene na kpl piec, podłogówka i grzejniki i robota niewiem jaki piec wybrać jakaś klasa średnia

Odp. na e-maila.

Monika

Proszę o wycenę instalacji dla domu bajkowy:http://www.mgprojekt.com.pl/domki/bajkowy/index.php

Piec na paliwa stałe (węgiel, drewno, pellety) z podajnikiem + zasobnik (tylko nie wiem ile na dwie osoby mieszkające na stałe). Na dole chcę mieć podłogówkę (oprócz tego małego pokoju), na górze grzejniki (oprócz łazienki (tam podłogówka). Mój e-mail: [email protected].