OldDiver 03.06.2024 10:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca (edytowane) Ułamał mi się zaczep zamykacza drzwiczek od w/w skrzynki wnękowej. Pytałem się w hurtowniach ale podobno ten element nie występuje w akcesoriach. Może ktoś wie jak i gdzie to zdobyć ? Jest to taki przechylny, plastikowy klawisz. Edytowane 3 Czerwca przez OldDiver Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
domsat 03.06.2024 20:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca https://allegro.pl/oferta/legrand-rozdzielnica-pt-rwn-1x12-602431-uszkodzona-13815415739 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OldDiver 04.06.2024 06:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca Zainteresowany jestem tylko samym zamykaczem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
domsat 04.06.2024 20:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca Nie musisz tłumaczyć, że chcesz tylko sam zamek - to oczywiste, ale ten zamek nie występuje jako część zamienna. Pozostaje zatem kupić tę z linku i wykorzystać z niej zamek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts