dawidtytus 09.06.2024 10:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca Witam! Mam nietypowy problem. W dwóch pokojach na parterze podłoga jest bardzo nierówna, w kierunku wszystkich ścian jest spadek. Nierówności mogą wynosić jakieś 3-4 cm. Jest to podłoga betonowa. Niestety zauważyłem to dopiero, kiedy ekipa zrobiła mi już ściany z karton gipsu. Obecnie na podłodze mam panele i mocno widać te nierówności. Jak można by to teraz wyrównać? Wylewki raczej nie wchodzą w grę, skoro jest już karton gips. Dodatkowo pomieszczenia są dość niskie (230 cm).Mam taki pomysł, żeby wyrównać podłoże piaskiem, a na to dać płyty OSB i wykładzinę dywanową. Czy to dobry pomysł?Pozdrawiam serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gondoljerzy 21.06.2024 15:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca Może zamówić usługę frezowania betonu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts