fabulous 09.06.2024 20:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca Moja siostra stoi przed decyzją odnośnie zakupu mieszkania dla rodziny 2+2. Lokalizacja osiedla bardzo odpowiada jej rodzinie. Deweloper aktualnie posiada jedynie mieszkania o takim rozkładzie, który naszym zdaniem jest... kiepski. Olbrzymi korytarz, pokoje bardzo małe, kuchnia+ salon malutkie, mało miejsca na szafki kuchenne. Czy uważacie, że da się przestawić tak ściany, żeby mieszkanie zyskało na funkcjonalności? Najważniejsze dla nas jest powiększenie kuchni+ salonu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alicyja 13.06.2024 22:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca Kosztem jednej łazienki. Nie wiem czy między zlewem a lodówką na oryginalnym rzucie jest słup czy tylko jakaś ciemna plama... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alicyja 14.06.2024 16:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jfilemonowicz 11.07.2024 19:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca Moja siostra stoi przed decyzją odnośnie zakupu mieszkania dla rodziny 2+2. Lokalizacja osiedla bardzo odpowiada jej rodzinie. Deweloper aktualnie posiada jedynie mieszkania o takim rozkładzie, który naszym zdaniem jest... kiepski. Olbrzymi korytarz, pokoje bardzo małe, kuchnia+ salon malutkie, mało miejsca na szafki kuchenne. Czy uważacie, że da się przestawić tak ściany, żeby mieszkanie zyskało na funkcjonalności? Najważniejsze dla nas jest powiększenie kuchni+ salonu. [ATTACH=CONFIG]469148[/ATTACH] kupione? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts