dpo 13.06.2024 08:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca (edytowane) Przepraszam jeśli gdzieś już było, ale nie jestem biegły w forumowej szukajce.... Mam 3 pytania: 1. Czy po czyszczeniu karcherem i wypłukaniu piasku wraz z mchem, koniecznie trzeba zasypac na nowo ? Kostki jak w załączniku na betonowej podbudowie - nic sie nie chwiele po myciu. Tylko chcę się upewnić czy bez fugi tak już zostanie czy mogą się rozchwiać ? Baaardzo rzadko uzywany chodniczek - może 5 przejść na dobę. 2. Czy z podjazdem tak samo będzie - jendak obciążenia duże. 3. Czy zamiast piachu można użyć granulek gumowcyh , spotykanych na boiskach ze sztuczna trawą ? Chodzi mi o wyeliminowanie mchu i innych roslinek, które radzą sobie w piasku. Dzięki za pomoc Edytowane 13 Czerwca przez dpo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts