Marek_G 31.01.2005 07:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2005 pytasz o Creatona czy Jungmeiera? Arku,Pytam o Creatona.MG Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotr.o 31.01.2005 17:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2005 Tez chciałbym wiedziec ile policzyli Ci za Creatona pozdrawiam Piotr.[email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
arek_s 01.02.2005 11:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2005 dachówkę podstawową kupiłem po 3,04 (po rabacie) za Kera-Pfanne miedziana angobowana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
c-m 01.02.2005 16:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2005 Piotr, i co ty na to? Jak masz tez tak dobre ceny to moze, mozna sie zglosic do ciebie pozdro c-m Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotr.o 02.02.2005 18:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2005 Witam możesz to sprawdzić podaje adres [email protected] podaj wycene konkurencji tzn. ilosci podam Ci wtedy swoje ceny na poszczególne materiały i wysokość rabatu najlepiej na priv. Pozdrawiam Piotr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ravi8 14.12.2007 17:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2007 Witam Odświeżam temat Czy ktoś posiada na dachu dachówkę Jungmeier UNIVERSO L43? Stoję obecnie przed wyborem dachówki i zastanawiam się między RuppCeramika Sirius 13 miedziana, Roben średzka falista/Plus miedziana i właśne Jungmeierem. Bardzo trudno znaleźć jakiekolwiek informacje o dachówce Jungmeier ale jeśli już jakieś są to raczej pozytywne... Proszę jednak o porównanie go do pozostałych wariantów (cena i przede wszystkim jakość) Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DanJan 15.12.2007 13:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2007 Witaj. Ja na swoim dachu mam dachówkę Jungmeiera. I jestem bardzo zadowolony z tego wyboru. Produkt bardzo dobry. Nie ma żadnych problemów z przebarwieniami czy nierównymi kształtami. Mam model Mondo układany na przesunięcie. Gdybym miał wybierać jeszcze raz to również zdecydowałbym się na Mondo Jungmeiera. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monahil 05.11.2010 10:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2010 witam. mam problem z dachówką jungmeier univers angob zakupioną 2005 w polsce .złożyłam reklamację bezpośrednio do firmy ale została odrzucona. zaznaczam że dachówka się rozpada i wszyscy eksperci którzy sprawdzali jej położenie na dachu uznali że jest położona prawidłowo i że dachówka jest wadliwa. sprawa trafiła do sądu. trwa do dzisiaj i nadal nie można odnaleź firmy która zapadła się pod ziemie. podobno przeją ją koramik ale bez odpowiedzialności za wadliwość dachówki firmy jungmeier. wydałam już duzo pieniędzy na tłumacza adwokata a teraz jeszcze koszta sądowe. adwokat doradził mi pojechać do niemiec i szukać firmy bo on jej nie znalazł. prosze o pomoc i radę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts