ziommmek96 17.06.2024 20:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2024 Witajcie.Pospawalem sobie konstrukcje na zadaszenie tarasu - całość waży około 100kg (2.5x2m)Z jednej strony daszek będzie się wpierał na nogach, a po stronie wyższej chciałbym się przykręcić do wystajacego stropu.Strop jest wykonany z paneli teriva.Przygotowałem w belce 4 otwory pod kotwy chemiczne fi12 z rozstawem co około 60cm.Kontaktowałem się z dystrybutorem tych paneli i zaleca aby otworów nie wykonywać w belkach żebrowych, tylko żeby je mijać. Trochę obawiam się, żeby konstrukcja nie spadła mi na głowę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ziommmek96 20.06.2024 06:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2024 Dzięki za odpowiedź, ale nie jestem przekonany że dobrze się zrozumieliśmy. Załączam widok, który może lepiej zobrazuje pytanie: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts