Edziak 16.01.2005 12:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2005 Witam wszystkich, jesteśmy wraz z mężem na etapie wybierania projektu i byłabym wdzięczna za waszą opinię na temat projektu (ATUT), ktory nam się podoba, aczkolwiek nie jesteśmy jeszcze do końca zdecydowani. http://www.archeton.pl/projekty/index.asp z góry serdecznie dziekujemy. z pozdrowieniami, Edyta i Hubert Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wwiola 17.01.2005 11:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2005 Witajcie Generalnie nie lubie domów gdzie elewacją frontową jest elewacja szczytowa, ale to jest kwestia gustu pewnie. Funkcjonalnie nie można mu zbyt wiele zarzucic. Nie bardzo mi sie podoba widok od wejścia na wc i pom gospodarcze. Przeniosłabym prysznic z kotłowni do toaley poiwekszając ją. Na poddaszu warto wygospodarować jakąs garderobę. No i zrezygnowałabym z balkonów. Ani one ładne, ani funkcjonalne - no ale to moja subiektywna opinia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edziak 18.01.2005 12:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2005 dzieki serdeczne,juz myslalam, ze nikt sie nie wypowie.ja to sie zastanawiam nad ta roznica pomiedzy powierzchnia netto a uzytkowa - dlaczego jest az taka roznica?Poza tym chcialabym sie dowiedziec od kogos czy jak umawiam sie z kims na budowe domu to bierze sie pod uwage powierzchnie netto czy wlasnie uzytkowa.?A z tym dolem to tez cos bym zrobila tylko nie wiem jeszcze co.Jeszcze raz dziekuje za odpowiedz. Chetnie "poslucham" rad innych.z pozdrowieniami,Edyta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre11 02.05.2007 11:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2007 Bardzo proszę o kontakt osoby które budowały lub mają zamiar budować domw/g projektu ATUT z biura proj.Archeton Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirkan 03.05.2007 11:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2007 Na stronie archetonu jest forum. http://forum.archeton.pl/viewtopic.php?t=70 jest tam jedna osoba, która już wybudowała ten dom. Ja też mam projekt z tej pracowni - MELAFIR Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre11 28.05.2007 09:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2007 witam,może ktoś buduje dom wg proj.Atut z biura Archeton.Chodzi o zamianę pomieszczenia gospodarczego na pokój i inne zmiany.Prosze o kontakt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
irma13 16.11.2008 00:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2008 Witam serdecznie Lepiej póżno niż wcale No ale niestety my projekt ATUT kupiliśmy w sierpniu 2008.Wogole cos malo na temat tego domu w Muratorze Rozpoczęliśmy budowe w listopadzie, dzięki mojej wspaniałej ekipie budującej nastapily pewne zmiany. projekt sam w sobie jest fajny, prosty i dość standardowy i to nas urzekło niestety ma swoje mankamenty: ława fundamentowa szeroka na 1,5 m to szok nawet dla moich doświadczonych budowlańców. Ale nastapily pewene zmiany w projekcie i wszystko jest ok, w naszym przypadku działka jest dość spadzista , tak więc doszla dodatkowo piwnica , dość spora , pod połową budynku, dodaliśmy duży taras na filarach oraz przedlużenie dachu (wiata) na samochód lub jakies drzewo do kominka ( myślę że będzie ładnie i funkcjonalnie) Napisz cos na temat twojego domu albo najlepiej wstaw jakieś foto Pozdrawiam serdecznie Joanna Irma13 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaja_s20 13.08.2011 21:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2011 witam.my jestesmy w trakcie budowy atuta.mamy zalany pierwszy strop i za dwa tygodnie przychodzi ekipa dalej budowac.jestem ciekawa czy teraz ktos buduje ten domek.jak tak to dajcie znac i dajcie zdjecia.ja pare dodam.pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aagaaz 27.01.2013 17:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2013 Witam. I jakie macie uwagi dotyczące mieszkania w Atucie?? Możecie się wypowiedzieć.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts