wiol 18.10.2006 13:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2006 Kochani, mam prośbe o pomoc jeśli ktoś z Was przeszedł już taki koszmarek:) Kupiłam działkę w 30% budowlaną reszta rolna. W obowiązującym studium jest na obszarze pod budownictwo jednorodzinne.Chciałabym teraz ją całościowo odrolnić a potem podzielić na 2. Złożylam w Gminie Stare Babice wniosek o odrolnienie i dowiedziałam się, że muszę czekać aż gmina będzie odralniać w przyszłości moją wieś, wtedy rozpatrzą wniosek. Ale kiedy to bedzie nikt nie wie, tymczasem miałam nadzieję, że za 2 lata będę mogła zacząć budowę.Czy jest jakiś inny sposób na załatwienie sprawy? wyczytałam na forum, że odrolnienie załatwialiście w starostwie w Ożarwie/ Broniszach? Z gory wielkie dzięki za nakierowanie na właściwe tory do dalszego działania!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts