thalex 16.01.2005 23:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2005 Czas tak szybko leci, że zostały mi trzy posty i jest szansa na nagrodę/pomoc ze strony Redakcji w tak trudnym okresie wykończeniowym kiedy to każdy kubek, szklanka, złotówka, widelec itd się liczą. Miałbym z czego pić , , , , , kawę. Co mam dalej robić aby go nie przegapić? Te trzy posty zostawiam sobie na ewentualne pytania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pagin 17.01.2005 07:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2005 Co mam dalej robić aby go nie przegapić? Twardo negocjuj z Redakcja warunki otrzymania kubka . Zbij stawke wyjsciowa do 1000 postow i wkrotce kubek bedzie twoj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 17.01.2005 07:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2005 Redakcjo Ja tez chce jakis gadżecik , za okragłą liczbę.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pagin 17.01.2005 07:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2005 Redakcjo Ja tez chce jakis gadżecik , za okragłą liczbę.... No i rozsuplal sie worek z kubkami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bard13 17.01.2005 09:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2005 TO za ile postów dostaje się kubek? za 1000? To może i ja się załapię? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 17.01.2005 13:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2005 To już powinnam mieć dwa a nie mam ani jednego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 17.01.2005 14:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2005 Kubki zostały rzucone...............na pożarcie. Z tego co słychać ostatnio coś cienkawo z gadżetami reklamowymi w redakcyji. Ale zawsze mozna spróbować...... Kubek dla Thalex'a, kubek dla Thalex'a, kubek dla Thalex'a!!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ryszard1 17.01.2005 18:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2005 o kubkach to chyba juz nawet najstarsi FORUMowicze zapomnieli ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pagin 17.01.2005 19:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2005 o kubkach to chyba juz nawet najstarsi FORUMowicze zapomnieli ... A moze ktos pamieta z poczatkow Forum jak to z kubkami bylo? A moze Redakcja pamieta? Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
thalex 17.01.2005 22:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2005 No to nie jest wesoło ale wiara cuda czyni Kubek dla Thalex'a, kubek dla Thalex'a, kubek dla Thalex'a!!!!!!!!!!!! Dzięki Majka i dzięki wszystkim, jak mi pomożecie to może ten kubek dostanę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
osowa 17.01.2005 22:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2005 O.k. KUBEK dla thalexa !!!!!!!!....... pleaseeeeee P.S. czerwony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wowka 17.01.2005 22:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2005 Ja pamiętam. Dostawało się kubki za post nr 99, 499, 999 czy coś koło tego. Niemniej był warunek. Przy poscie o tym numerze pojawiał sie obok nicku Forumowicza komunikat - Nagroda- prosimy o adres Należało skopiować całość komunikatu wraz z nickiem i numerem postu i wysłać do redakcji. Ten komunikat pojawiał się tylko przy tym jednym konkretnym numerze postu. Po napisaniu kolejnego postu komunikat bezpowrotnie znikał. Kto gapa i nie skopiował komunikatu ten na kubek nie zasłużył. Przypuszczam, że teraz nagradzanie za ilości postów jest już nieaktualne podobnie jak nagradzanie kubkami za wypowiedzi cytrowane w Muratorze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
osowa 17.01.2005 22:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2005 replay: O.k. KUBEK dla thalexa !!!!!!!!....... pleaseeeeee P.S. czerwony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EDZIA 17.01.2005 22:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2005 Ja pamiętam. Dostawało się kubki za post nr 99, 499, 999 czy coś koło tego. Niemniej był warunek. Przy poscie o tym numerze pojawiał sie obok nicku Forumowicza komunikat - Nagroda- prosimy o adres Należało skopiować całość komunikatu wraz z nickiem i numerem postu i wysłać do redakcji. Ten komunikat pojawiał się tylko przy tym jednym konkretnym numerze postu. Po napisaniu kolejnego postu komunikat bezpowrotnie znikał. Kto gapa i nie skopiował komunikatu ten na kubek nie zasłużył. Przypuszczam, że teraz nagradzanie za ilości postów jest już nieaktualne podobnie jak nagradzanie kubkami za wypowiedzi cytrowane w Muratorze. Wowka nigdy nie przegapiłam tego komunikatu, niestety nigdy nie otrzymałam kubka za ilość wypowiedzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
osowa 17.01.2005 22:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2005 Re:replay: O.k. KUBEK dla thalexa !!!!!!!!....... pleaseeeeee P.S. czerwony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
thalex 17.01.2005 22:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2005 No to nie ma co już chyba dłużej czekać. Z okazji mojego 1000-cznego postu chciałbym bardzo podziękować Redakcji i Wam wszystkim za tak wspaniałe forum, pozdrowić wszystkich a może też troszeczkę przeprosić za niektóre "niezręczne" wypowiedzi :wink: A teraz czekam na komunikat ----------------- ----------------- Czekam i nie pojawił się napis niosący wiadomość o kubku ale Wowka doradził co zrobić więc dalej walczę; thalex ELITA FORUM (min. 1000) http://www.wootanime.com/girls/oddblue1.gif Dołączył: 17 Lut 2004 Posty: 1000 Skąd: zachodnia Małopolska NAGRODA! PROSIMY O ADRES Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
osowa 17.01.2005 22:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2005 Trzy życzenia wypowiedziałam do złotej rybki - ufam , że się spełnią .... KUBEK dla thalexa - ładnie prosił Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 17.01.2005 22:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2005 A ja wciąż czekam na obiecaną nagrodę od Redakcji, za "strzał w dziesiątkę" z wytypowaniem dnia w którym zostanie napisany 500.000 post. Strzał był - nagrody nie ma. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
osowa 17.01.2005 22:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2005 Tola Bądż cierpliwa - dotrze . P.s. KUBEK dla thalexa !!!!!!!!....... pleaseeeeee Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 18.01.2005 08:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2005 Kubki dostałam za zacytowane wypowiedzi. Wtedy jeszcze docierały pod wskazany adres Pare lat juz minęło, jeden stracił ucho, dwa się wyszczerbiły a ostatni pokrył się od wewnątrz siatką spękań........... Smutno bedzie bez żółtych kubeczków. Redakcjo, zainwestujcie w kubeczki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts