Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Jak nie przegapić kubka?

thalex

Recommended Posts

Czas tak szybko leci, że zostały mi trzy posty i jest szansa na nagrodę/pomoc ze strony Redakcji w tak trudnym okresie wykończeniowym kiedy to każdy kubek, szklanka, złotówka, widelec itd się liczą. :D :D :D

Miałbym z czego pić , , , , , kawę. :wink:

Co mam dalej robić aby go nie przegapić?

Te trzy posty zostawiam sobie na ewentualne pytania.

• Odpowiedzi 45
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Ja pamiętam. Dostawało się kubki za post nr 99, 499, 999 czy coś koło tego.

Niemniej był warunek. Przy poscie o tym numerze pojawiał sie obok nicku Forumowicza komunikat - Nagroda- prosimy o adres

Należało skopiować całość komunikatu wraz z nickiem i numerem postu i wysłać do redakcji.

Ten komunikat pojawiał się tylko przy tym jednym konkretnym numerze postu. Po napisaniu kolejnego postu komunikat bezpowrotnie znikał.

Kto gapa i nie skopiował komunikatu ten na kubek nie zasłużył. :wink:

Przypuszczam, że teraz nagradzanie za ilości postów jest już nieaktualne podobnie jak nagradzanie kubkami za wypowiedzi cytrowane w Muratorze.

Ja pamiętam. Dostawało się kubki za post nr 99, 499, 999 czy coś koło tego.

Niemniej był warunek. Przy poscie o tym numerze pojawiał sie obok nicku Forumowicza komunikat - Nagroda- prosimy o adres

Należało skopiować całość komunikatu wraz z nickiem i numerem postu i wysłać do redakcji.

Ten komunikat pojawiał się tylko przy tym jednym konkretnym numerze postu. Po napisaniu kolejnego postu komunikat bezpowrotnie znikał.

Kto gapa i nie skopiował komunikatu ten na kubek nie zasłużył. :wink:

Przypuszczam, że teraz nagradzanie za ilości postów jest już nieaktualne podobnie jak nagradzanie kubkami za wypowiedzi cytrowane w Muratorze.

Wowka nigdy nie przegapiłam tego komunikatu, niestety nigdy nie otrzymałam kubka za ilość wypowiedzi :cry:

No to nie ma co już chyba dłużej czekać.

Z okazji mojego 1000-cznego postu chciałbym bardzo podziękować Redakcji i Wam wszystkim za tak wspaniałe forum, pozdrowić wszystkich a może też troszeczkę przeprosić za niektóre "niezręczne" wypowiedzi :wink:

A teraz czekam na komunikat :wink:

-----------------

-----------------

Czekam i nie pojawił się napis niosący wiadomość o kubku ale Wowka doradził co zrobić więc dalej walczę;

thalex

ELITA FORUM (min. 1000)

http://www.wootanime.com/girls/oddblue1.gif

NAGRODA! PROSIMY O ADRES

A ja wciąż czekam na obiecaną nagrodę od Redakcji, za "strzał w dziesiątkę" z wytypowaniem dnia w którym zostanie napisany 500.000 post. Strzał był - nagrody nie ma.

Kubki dostałam za zacytowane wypowiedzi. Wtedy jeszcze docierały pod wskazany adres 8) Pare lat juz minęło, jeden stracił ucho, dwa się wyszczerbiły a ostatni pokrył się od wewnątrz siatką spękań........... :(

Smutno bedzie bez żółtych kubeczków.

Redakcjo, zainwestujcie w kubeczki :D