Gość 19.01.2005 16:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2005 Daj znać tylko gdzie i kiedy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
thalex 31.01.2005 00:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2005 Chyba zima zaskoczyła pocztowców http://www.wootanime.com/girls/hover1.gif bo nadal nie pijam kawy (ps. Sz. Redakcjo, jak się osowa dowie bedzie awantura ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
osowa 31.01.2005 00:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2005 (ps. Sz. Redakcjo, jak się osowa dowie bedzie awantura ) Osowa SIĘ WŁAŚNIE DOWIEDZIAŁA !!!! SKANDAL !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Znikające forum – przeżyję i inne czary mary też ... Ale zdartego gardła na daremno - tego nie mogę zaakceptować !!! Redakcjo – czy Ty masz sumienie ? Thalex bez kofeiny nie może funkcjonować , a ja ze zdartym gardłem po próżnicy .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ADAMOS48 31.01.2005 22:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2005 Ja nie zabiegałem i żadnego nie dostałem ,a czuję po grzbiecie ,że to tylko wołanie po próżnicy . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
thalex 31.01.2005 23:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2005 Osowa SIĘ WŁAŚNIE DOWIEDZIAŁA !!!! .... Dzięki za wsparcie! . Dalej czekam http://www.wootanime.com/girls/hover1.gif a może listonosz zapił Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kroyena 01.02.2005 07:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2005 Tha, i chciałbyś thalex taki kubek po zapitym pocztowcu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts