kuband 23.07.2007 21:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2007 Wzorem grupy wrocławskiej, proponuję wpisywać tutaj materiały budowlane, które pozostały po budowie, a możecie odstąpić innym inwestorom. Myślę, że to pomoże wielu pozwbyc się zalegającego materiału budowlanego, a innym nabycie go po atrakcyjniejszej cenie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MONIKA.KA 07.06.2013 08:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2013 mam do sprzedania tynk DIAMANT KANAUFA 40 worków Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EWBUD 07.06.2013 18:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2013 Wzorem grupy wrocławskiej, proponuję wpisywać tutaj materiały budowlane, które pozostały po budowie, a możecie odstąpić innym inwestorom. Myślę, że to pomoże wielu pozwbyc się zalegającego materiału budowlanego, a innym nabycie go po atrakcyjniejszej cenie. Pomysł był dobry, ale patrząc na ilość wpisów chyba się nie udało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ploplus 14.07.2013 10:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2013 sporo osób bierze materiały na WZ-tki i zwraca to, co zostanie.. może stąd te niepowodzenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
arek-1 14.07.2013 11:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2013 Uważam , że to kwestia czasu i oswojenia się z hasłem , niekoniecznie musimy sprzedawać , możemy oddać zbędne rzeczy. Zostają nam po budowie kibelek, drzwi budowlane , gruz ktoś kto zaczyna budowę może dużo skorzystać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sobiepan 25.10.2013 09:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2013 Uważam , że to kwestia czasu i oswojenia się z hasłem , niekoniecznie musimy sprzedawać , możemy oddać zbędne rzeczy. Zostają nam po budowie kibelek, drzwi budowlane , gruz ktoś kto zaczyna budowę może dużo skorzystać Witaj! Czy ten kibelek jest jeszcze dostepny? :) Właśnie zaczynam i "stresa" przeżywam Odkupilbym też ewentualnie garaż. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lukasz.sokol 05.11.2013 23:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2013 Odsprzedam bramę Komfort Wiśniowskiego uchylna, montowana w otworze, szerokość 2,52 m wysokość 2,44 m; powłoka w kolorze złoty dąb, panele w układzie pionowym z automatem Optimum i prowadnicą. Cena 3000 zł + VAT Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Szono 09.02.2014 11:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2014 WitamOdsprzedam garaż blaszak po zakończonej budowie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Artmas 06.03.2014 20:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2014 Witam,Mam do odsprzedania garaż blaszany 5x3m po budowie.Miejsowość Niedrzwica Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
darkor 25.06.2014 12:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2014 Witam.Mam do sprzedania barakowóz, barak na budowę lub na działkę rekreacyjną. Pozostał po budowie i już nie jest potrzebny. Kontakt przez PW. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts