marcioszek 17.01.2005 09:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2005 Może ktoś mi rozjaśni temat Otóż jestem na etapie robienia centralnego ogrzewania i szanowna właścicielka firmy oznajmiła mi że z chwilą położenia instalacji należy natychmiast wylaćposadzki, żeby nie zniszczyć instalacji / nie jest to ogrzewanie podłogowe/. Ja nie mam jeszcze zrobionych tynków na ścianie i firma która ewentualnie miała by tynkować mówi że tak się nie robi a mianowicie najpierw tynki a dopiero później posadzki. Bądź tu mądry - kto ma rację? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek123 17.01.2005 09:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2005 Rację ma firma robiąca tynki, rozumiem jednak obawy firmy od instalacji. Rozłożona instalacja wymaga dużej uwagi od firmy robiącej tynki, aby żaden fachman w porywie fantazji nie chodził po rozłożonych rurkach lub inne fantazje nie wpłyneły na stan instalacji. Pozdrawiam Tomek123 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kwiatuszek 17.01.2005 09:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2005 My też właśnie zrobiliśmy ogrzewanie. Chcielismy robić posadzki no ale przyszła zima i co teraz. Kto wie przy jakiej temperaturze mozna wylewać. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anick 21.01.2005 14:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2005 z tego co mówił mi moj kierownik wykończeniówki to najpierw tynki potem wylewka i można to robić jak na dworze jest od +5 w góre Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts