Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Żyrardów i okolice

jak_kolwiek

Recommended Posts

Witajcie. Nie znalazłem działu poświęconemu Żyrardowi więc postanowiłem to nadrobić :)

Nie należę co prawda co grupy budującej a do grupy chciałbym_się_bardzo_bardzo_bardzo_budować i do grupy wybuduję_tani_solidny_dom_bez_stresu w dziale "NAIWNI", ale cóż, nikt nie jest doskonały :)

A tak poważnie: przymierzam się do kupna działki w okolicach ul. Witosa. Zastanawiam się też nad Henryszewem, blisko granicy z Żyrardowem działki są w dobrych cenach. Mieszkam na stałe w innym mieście więc prawie nie znam okolicy, muszę się jeszcze porozglądac...

Dom chcę postawić parterowy, bez poddasza, ok. 120 m2 pow. użytkowej, z garażem. Projekty na razie przeglądam bez emocji, chociaż bardzo wstępnie wybrałem projekt "Irys" - http://www.domnahoryzoncie.pl/pl/index.php?s=33&a=68 . No, ale najpierw działka :)

Pozdrawiam i nieśmiało czekam na jakiś odzew.

• 1 year później...
  • 1 month później...

Witam serdecznie .

Jesteśmy firmą zajmującą się sprzedażą i montażem podłóg z: paneli laminowanych , paneli drewnianych , parkietów gotowych i wykładzin dywanowych .

W ofercie posiadamy tylko produkty sprawdzone przez naszą firmę przez 10 lat montaży .

Posiadamy produkty :

Panele laminowane : Arbiton , Quick Step , Egger , Berry Floor

Panele Drewniane : Arbiton , Kahrs , Baltic Wood

Parkiety gotowe : Kopp

Oraz ok 1000 wzorów wykładzin dywanowych i wszystkie dodatki do podłóg : listwy , podkłady pod wykładziny , podkłady pod panele , kleje do wykładzin , parkietów i inne .

Zapraszamy do Grodzisk Mazowieckiego ul. Królewska 90 ( vis a vis stacji Shell) tel. 795 405 545 , 022 730 62 50.

Salon prowadzimy od niedawna i staramy się uświadomić klientom , że istniejemy na miejscu i nie trzeba po podłogę jechać do supermarketu .

Wykonujemy pomiary pomieszczeń , kosztorysy , wystawiamy FV i udzielamy gwarancji .

Proponujemy specjalne rabaty i oferty .

ZAPRASZAMY

Kalata Mariusz

Floor 4 U

• 1 month później...
  • 4 months później...

Kompleksowe remonty i wykończenia wnętrz, a także serwis okien. Budowa domów pod klucz.

Zajmujemy się budowaniem domów oraz wykańczaniem wnętrz od A do Z. Oferujemy konkurencyjne ceny oraz fachowe wykonanie.

Oferujemy Państwu nasz zakres prac:

- budowa domu,

- elewacje,

- docieplenie poddaszy,

- ściany, ścianki działowe,

- gładzie gipsowe,

- sufity podwieszane,

- malowanie,

- tapetowanie,

- układanie terakoty oraz glazury,

- montaż paneli ściennych i podłogowych,

- montaż drzwi i okien,

- serwis okien,

inne prace wykończeniowe do ustalenia przez telefon.

Proszę o kontakt telefoniczny lub mailowy.

609 298 920 [email protected]

• 2 weeks później...
Witam. Mało was tutaj, ale może jesteście w stanie polecić kierownika budowy. Najlepiej z Żyrardowa.

U Nas był pan z okolic Sochaczewa, ale konkretny, więc jak coś dam namiary.

Ahah, jakby ktoś śzukał stępli to u mienia są po Naszej szanownej budowie , długość + - 2,70m; średnie, grubsze- do wyboru do koloru ślubnmy kupił je dość artystycznie :)

• 1 month później...
  • 2 months później...

Jeśli chcieliby Państwo odliczyć VAT za materiały budowlane polecam usługi księgowe "po sąsiedzku" mojego Biura Rachunkowego VALORE.

Dla forumowiczów zniżka!

tel. 697-278-558 [email protected]

odbieramy dokumenty od klienta, pracujemy na scanach, aby zrealizować zlecenie jak najszybciej.

Zapraszam :)

• 3 months później...
  • 2 months później...
  • 3 weeks później...
Zdecydowanie nie polecam Profibud Michał Spyra. Fundamenty robili 2 miesiące, ściany ponad miesiąc (beton komórkowy Termalica). Od 2 tygodni robią strop nad garażem. Niestety, znajomość czytania projektu jest dla nich obca, trzeba pilnować na każdym kroku, ogólnie znać sie na budowie, inaczej potrafia wszystko spartaczyć A teraz na dodatek, od tygodnia nawet telefonów nie odbiera. Wiem, że ma gdzieś jeszcze budowę w Błoniu oraz w okolicach Żyrardowa, skąd zresztą pochodzi. Pracownicy zmieniają się jak rękawiczki.

• 5 months później...

Jakby ktoś szukał działki w okolicach Żyrardowa, to ja opycham - patrz stopka.

Pozdrawiam grupę :bye:

--------------------------- [dopisuję ręcznie stopkę bo tu nie widać]

Jeśli Pan domu nie zbuduje, na próżno się trudzą ci którzy go wznoszą...

Dziennik budowy dzień po dniu

Zapraszam do komentowania bezpośrednio w dzienniku

Sprzedaję działkę 1046m2 Wiskitki (~40 km (30 minut) od Warszawy)