Sławomir Zając 02.10.2009 19:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2009 Witajcie. Nie znalazłem działu poświęconemu Żyrardowi więc postanowiłem to nadrobić Nie należę co prawda co grupy budującej a do grupy chciałbym_się_bardzo_bardzo_bardzo_budować i do grupy wybuduję_tani_solidny_dom_bez_stresu w dziale "NAIWNI", ale cóż, nikt nie jest doskonały A tak poważnie: przymierzam się do kupna działki w okolicach ul. Witosa. Zastanawiam się też nad Henryszewem, blisko granicy z Żyrardowem działki są w dobrych cenach. Mieszkam na stałe w innym mieście więc prawie nie znam okolicy, muszę się jeszcze porozglądac... Dom chcę postawić parterowy, bez poddasza, ok. 120 m2 pow. użytkowej, z garażem. Projekty na razie przeglądam bez emocji, chociaż bardzo wstępnie wybrałem projekt "Irys" - http://www.domnahoryzoncie.pl/pl/index.php?s=33&a=68 . No, ale najpierw działka Pozdrawiam i nieśmiało czekam na jakiś odzew. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niemy10 25.01.2011 12:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2011 Witam,Chce zaczac budowe w tym roku w okolicach Puszczy Marianskiej. Szukam ekipy budfowlanej i wykonczeniowej oraz miejsc gdzie w okolicy moge tanio kupic potrzebne materialy do budowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wikula7 26.02.2011 20:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2011 Witam serdecznie .Jesteśmy firmą zajmującą się sprzedażą i montażem podłóg z: paneli laminowanych , paneli drewnianych , parkietów gotowych i wykładzin dywanowych .W ofercie posiadamy tylko produkty sprawdzone przez naszą firmę przez 10 lat montaży .Posiadamy produkty : Panele laminowane : Arbiton , Quick Step , Egger , Berry Floor Panele Drewniane : Arbiton , Kahrs , Baltic Wood Parkiety gotowe : KoppOraz ok 1000 wzorów wykładzin dywanowych i wszystkie dodatki do podłóg : listwy , podkłady pod wykładziny , podkłady pod panele , kleje do wykładzin , parkietów i inne .Zapraszamy do Grodzisk Mazowieckiego ul. Królewska 90 ( vis a vis stacji Shell) tel. 795 405 545 , 022 730 62 50. Salon prowadzimy od niedawna i staramy się uświadomić klientom , że istniejemy na miejscu i nie trzeba po podłogę jechać do supermarketu .Wykonujemy pomiary pomieszczeń , kosztorysy , wystawiamy FV i udzielamy gwarancji .Proponujemy specjalne rabaty i oferty .ZAPRASZAMY Kalata MariuszFloor 4 U Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sobczakjan 27.02.2011 07:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2011 Witam, Chce zaczac budowe w tym roku w okolicach Puszczy Marianskiej. Szukam ekipy budfowlanej i wykonczeniowej oraz miejsc gdzie w okolicy moge tanio kupic potrzebne materialy do budowy. jestem zainteresowany ale S.S.O proszę o przesłanie projektu do wyceny Zapraszam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niemy10 27.02.2011 19:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2011 Dziekuje za namiary na sklep w Grodzisku, zapewne zobacze tą oferte. jestem zainteresowany ale S.S.O proszę o przesłanie projektu do wyceny Zapraszam Chetnie przesle projekt....prosze o kontakt mailowy na [email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sobczakjan 28.02.2011 07:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2011 Dziekuje za namiary na sklep w Grodzisku, zapewne zobacze tą oferte. Chetnie przesle projekt....prosze o kontakt mailowy na [email protected] przesyłam na P.W Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
okorabik 21.04.2011 06:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2011 Witam. Mało was tutaj, ale może jesteście w stanie polecić kierownika budowy. Najlepiej z Żyrardowa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
paula8122 25.08.2011 10:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2011 Kompleksowe remonty i wykończenia wnętrz, a także serwis okien. Budowa domów pod klucz.Zajmujemy się budowaniem domów oraz wykańczaniem wnętrz od A do Z. Oferujemy konkurencyjne ceny oraz fachowe wykonanie.Oferujemy Państwu nasz zakres prac:- budowa domu,- elewacje,- docieplenie poddaszy,- ściany, ścianki działowe,- gładzie gipsowe,- sufity podwieszane,- malowanie,- tapetowanie,- układanie terakoty oraz glazury,- montaż paneli ściennych i podłogowych,- montaż drzwi i okien,- serwis okien,inne prace wykończeniowe do ustalenia przez telefon.Proszę o kontakt telefoniczny lub mailowy. 609 298 920 [email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atsyrut 26.08.2011 13:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2011 Witajcie. czy może komus nie zostało po budowie trochę stali fi 12 lub fi 16? chętnie odkupię. Prosze o informację na priv. dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Knk 30.08.2011 08:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2011 tynki z agregatu gipsowe i cementowo-wapienne 505-225-702 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Niwa 07.09.2011 11:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2011 Witam. Mało was tutaj, ale może jesteście w stanie polecić kierownika budowy. Najlepiej z Żyrardowa. U Nas był pan z okolic Sochaczewa, ale konkretny, więc jak coś dam namiary. Ahah, jakby ktoś śzukał stępli to u mienia są po Naszej szanownej budowie , długość + - 2,70m; średnie, grubsze- do wyboru do koloru ślubnmy kupił je dość artystycznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atsyrut 26.10.2011 07:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2011 Czy komuś po budowie zostało może trochę pustaków POROTHERM 25 P+W ? ewentualnie odpowiednik THERMOPOR 25P+W ( leier) lub Plecewice pustak MEGA? Jeśłi tak prosze info na PRIV. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nadia0504 19.01.2012 17:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2012 Jeśli chcieliby Państwo odliczyć VAT za materiały budowlane polecam usługi księgowe "po sąsiedzku" mojego Biura Rachunkowego VALORE. Dla forumowiczów zniżka! tel. 697-278-558 [email protected] odbieramy dokumenty od klienta, pracujemy na scanach, aby zrealizować zlecenie jak najszybciej. Zapraszam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adamw2 14.05.2012 09:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2012 WitamPoszukuję sprawdzonego, niedrogiego malarza, czy może ktoś polecić? Budowa między Kampinosem a Żelazową Wolą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
janek1230 08.08.2012 11:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2012 Mam do sprzedania betoniarkę w dobrym stanie podobno 350l na siłę Odbiór w Sochaczewie tel.696550956 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atsyrut 16.08.2012 10:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2012 Sprzedam skrzynke RB-tkę na prąd tymczasowy... szczegóły na priv. Odbiór w Sochaczewie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Slawko123 07.09.2012 06:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2012 Zdecydowanie nie polecam Profibud Michał Spyra. Fundamenty robili 2 miesiące, ściany ponad miesiąc (beton komórkowy Termalica). Od 2 tygodni robią strop nad garażem. Niestety, znajomość czytania projektu jest dla nich obca, trzeba pilnować na każdym kroku, ogólnie znać sie na budowie, inaczej potrafia wszystko spartaczyć A teraz na dodatek, od tygodnia nawet telefonów nie odbiera. Wiem, że ma gdzieś jeszcze budowę w Błoniu oraz w okolicach Żyrardowa, skąd zresztą pochodzi. Pracownicy zmieniają się jak rękawiczki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
blekowca 28.02.2013 11:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2013 Jakby ktoś szukał działki w okolicach Żyrardowa, to ja opycham - patrz stopka. Pozdrawiam grupę --------------------------- [dopisuję ręcznie stopkę bo tu nie widać] Jeśli Pan domu nie zbuduje, na próżno się trudzą ci którzy go wznoszą... Dziennik budowy dzień po dniu Zapraszam do komentowania bezpośrednio w dzienniku Sprzedaję działkę 1046m2 Wiskitki (~40 km (30 minut) od Warszawy) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atsyrut 01.03.2013 13:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2013 Mam do odsprzedana RB-tkę... i drewniany kibelek na budowę... odbiór w Sochaczewie - wiadomość na priv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
paula8122 08.03.2013 16:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2013 Witam Poszukuję sprawdzonego, niedrogiego malarza, czy może ktoś polecić? Budowa między Kampinosem a Żelazową Wolą. polecam chłopaków od wykończeń 609298920 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts