sidney 17.01.2005 10:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2005 Szukam obecnie balustrady balkonowej z metalu, kto w Warszawie lub okolicach sie tym zajmuje. Będę wdzięczny za jakieś namiary Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ozzie 17.01.2005 18:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2005 Moge podac tobie namiary na firme, ktora u nas robila wycene na balustrady ze stali nierdzewnej (firma z Lomianek). PPU Chrom-Stal, pan Sajdak, tel 751 1381. Facet wydaje sie byc solidny, przyjechal do nas na pomiar, dal wycene, okreslil termin wykonania. Wzory ma ladne, proste. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Toffi 18.01.2005 11:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2005 Proponuję niedzielny wypad na giełdę samochodową w Słomczynie, bardzo dużo wykonawców, bardzo dużo wzorów, bardzo dobre ceny w porównaniu do fachowców warszawskich.U mnie zakładała barierki firma gdzieś z pod Opoczna, tej samej niedzieli zrobili u mnie pomiary i wywiązali się z zamówienia w 100% - jestem bardzo zadowlony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vivaldi 30.10.2005 21:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2005 Czesc.A gdzie takich ludzi w Slomczynie znalesc? Pomiedzy samochodami? Czy maja jakies swoje miejsce? Czy oferuja rowniez nierdzewke? Mozesz podac namiar na tych swoich fachowcow?Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts