trajan 06.09.2002 11:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2002 Czy ktos zna moze jakies strony www dotyczace terminologi budowlanej - najlepiej z rysunkami??? albo moze sam potrafi obrazowo opisac.czasem zdaza mi sie bezmyslnie przytakiwac glawa jak fachowcy mowia o np jetkach,koronach itp Pozdrawiam, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mario B 06.09.2002 13:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2002 A co Ci szkodzi spytać fachowców-poczują się ważniejsi jeżeli będą mogli wytłumaczyć "laikowi":smile:Czasami zdarza się że "fachowcy" używają terminologii a nie bardzo wiedzą co to znaczy,będziesz miał okazję sprawdzić.Mario Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
trajan 06.09.2002 14:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2002 zeby sprawdzic ich wiedze musze najpierw znac prawidlowe odpowiedzi. ale z tym dowartosciowaniem to tez niezly pomysl (gorzej jak pomyslom ze naprawde nic nie wiem i beda robic mnie w konia). dzieki Mario. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mario B 06.09.2002 18:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2002 No to pobaw się w teoretyka-książki,Murator, b.d są zeszyty"Domowy fachowiec"Waliłki.A fachowcow sprawdzisz nawet jak jesteś laikiem,jeżeli cały czas mówią tak samo nie "kręcą w zeznaniach"to raczej mozesz być pewny że jest dobrze.Mario Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts