budujemy_dom80 09.03.2010 16:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2010 Witam Wszystkich,Dzisiaj zakupiłam projekt naszego wymarzonego domku. Także jestem na początku drogi.. Czy możecie polecic sprawdzone (oraz tanie i szybkie ) biuro projektowe z Torunia w celu adaptacji projektu? Z gory bardzo dziekuje! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwiam-81 06.07.2015 21:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2015 poszukuję kogoś do adaptacji projektu, znacie kogoś ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wihajster 27.12.2015 17:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2015 Mi adaptację dwóch budynków latem robiła pani Iwona Ciara z Torunia, sympatycznie i bez problemów więc mogę polecić. Tel: 693 577 293. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts