okifax 17.01.2005 13:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2005 Potrzebuje indywidualny projekt na działkę wąską i do tego ze spadkiem terenu, czy możecie kogoś polecić kto potrafi dobrze (w miare tanio) zrobić projekt zgodnie ze standardami muratora? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
robert skitek 17.01.2005 13:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2005 hmm... a co to jest standard muratora?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 17.01.2005 15:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2005 hmm... a co to jest standard muratora?? Też się zastanawiam, ale wysłałam namiary na priv. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
okifax 17.01.2005 15:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2005 Witam, to określenie narodziło się gdy architekt do ktorego trafliłem (koncepcja do WZiZT) nie za bardzo wiedział co to jest rekuperator... , a na pytanie czy pokój dzieny nie będzie się za bardzo nagrzewał przez duże przeszklenia od południa zaczął się denerwować , proszę więc o własną interpretacje, mając na uwadze w/w, no chyba że są to trudne pytania, ale szukam kogoś kto będzie potrafił na nie odpowiedzieć i co ważniejsze przekonać do pewnych rozwiązań, bazując na własnym doświadczeniu. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 17.01.2005 15:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2005 Ja niestety nic więcej nie pomogę, ale zadzwoń do nich i popytaj. Może spełnią Twoje oczekiwania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts