szila 17.01.2005 17:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2005 Czy ktoś ma może umowę o powierzewnie wyk.pokrycia dachu blachodachówką?Co powinno wchodzić w zakres prac blacharskich?Ile płaciliście za ocieplenie lukarn -styropian siatka klej tynk ? Dziękuję za wszelkie odpowiedzi:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
grazka 18.01.2005 10:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2005 Właśnie jestem "po dachu". Dom parterowy, bez poddasza użytkowego - IRMA z Archipelagu.Dach czterospadowy, kopertowy, bez lukarn, cztery duże połacie + 2 mniejsze nad garazem - łącznie 250m2. Zapłaciłam 2000 zł za :- obróbkę deski czołowej (ok.60 mb),- obróbki 2-ch kominów,- wykonanie jednego kosza z blachy płaskiej,- pokrycie blachodachówką.W umowie było 10 zł/m2 ze wszystkim tzn. plus jeszcze zawieszenie rynien i rur spustowych wraz z pasem nadrynnowym, ale tego nie zrobiłam, więc zapłaciłam 500 zł mniej, niż w umowie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
c-m 18.01.2005 11:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2005 grazka, a w jakim to rejonie. Bo ja bede budowal pod w-wa.Mam nadzieje pod koniec lata kryc dach. Moze jakies namiary na priva. pozdro c-m Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasiapiotr 28.01.2005 10:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2005 Mój dach to:-skręcenie wiązarów kratownicowych - dom parterowy, strych nieużytkowy 110m2-założenie murłat i na to wiązarów-łacenie i ofoliowanie-położenie blchodachówki-obróbki czołowe, orynnowanie-obróbki trzech kominów-podbitki plastikowe dookoła.Za to wszystko zapłaciłam 2 tygodnie temu 4500 zł. Okolice Lublina. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts