Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 57
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Doskonale wiesz, że jedno zdanie tutaj nie wystarczy, poza tym chyba lepiej jak ktoś kogo to interesuje przeczyta troche więcej niż jedną wypowiedź ?[/color]

Dlatego lubię forum, że prawie nigdy jedno zdanie nie wystarczy :lol:

I masz rację nikomu nie zaszkodziło jeśli sobie poczyta.

Pompa ciepła to jednak wdzięczny temat. Jak się dyskusja szybko rozkręca.

Myślę ,że jest na to odpowiedż snobizm i szpan.

TU się z Tobą nie zgodzę nie są to moi przyjaciele ale mam z nimi kontakt i miałem przyjemność tam pracować . Jak byś ich spotkał na ulicy nigdy byś nie powiedział że mają tyle kasy- zwyczajni ludzie . Są bardzo uczciwi i się nie unoszą , pracowników traktowali jak ludzi , porozmawiać można z nimi na każdy temat , robię w budownictwie pare lat i spotykam rużnych ludzi i przekonałem się że najgożej jak z przysłowiowego ,, dziada zrobi się pan" a tak poza tym to przecierz muszą te pieniądze na coś wydać .

Zerkam w lustro, okularki na nosie, oczka trochę przekrwione , oczywiście od ciągłego wpatrywania się w monitor ;), żadnych zielonych antenek i trzeciego oka, czyli chyba jestem normalnym człowiekiem - a mam PC. No to jak to jest ? Mając PC mozna byc normalnym czy nie ?

Mogę być jeszcze snobem lub dorobkiewiczem ze słomą w butach, cięzko mi to jednak samemu ocenić ale z pewnością spytam się o to jutro w pracy :>

To tylko Ci pozazdrościć, bo w praktyce na budowach różnie bywa z tzw. nowobogackimi.

Ale casem mi się serce kraje jak się napatrzę na te bogactwo a ja nie mam nawet własnego M tylko muszę wynajmować

Zerkam w lustro, okularki na nosie, oczka trochę przekrwione , oczywiście od ciągłego wpatrywania się w monitor ;), żadnych zielonych antenek i trzeciego oka, czyli chyba jestem normalnym człowiekiem - a mam PC. No to jak to jest ? Mając PC mozna byc normalnym czy nie ?

Mogę być jeszcze snobem lub dorobkiewiczem ze słomą w butach, cięzko mi to jednak samemu ocenić ale z pewnością spytam się o to jutro w pracy :>

Widzisz.

Ja też sądzę, że jestem normalny, ale....

Ale chciałbym mieć tę kasę, którą utopiłem w różnego rodzaju nieprzemyślanych inwestycjach. Och jak bardzo chciałbym zmienić te decyzje (niemądre).