olatomek 30.09.2007 11:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2007 witam czy ktoś ma kotłownie na opał materiałami stałymi np: groszkiem i ma mniej niż 2m od frontu pieca do przeciwległej sciany? bo większość projektów jest przewidzianych na opalanie gazem i ma małe pomieszczenia gospodarcze i jak chce sie wstawić kocioł na węgiel to okazuje się za mało miejsca.jednak w adaptacji mieliśmy uwzględnione że bedzie opalanie węglem i dostaliśmy pozwolenie na budowę i nie wiem czy to wystarczy czy też przy odbiorze inspektor nadzoru przyczepi się że zamiast 2m metrów z przodu pieca do przeciwległej sciany mamy 1,5m?czy ktoś wie coś na ten temat czy też może miał już odbiór z mniejszymi gabarytami i czy były problemy? pozdrowienia dla ślązaków:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hydru 27.08.2014 18:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2014 Myślę że nie będzie problemów. Mam podobny sprzęt plus zlew gospodarczy Zelvo chyba Eko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts