Duchnitczanin 12.06.2008 19:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2008 Witam.Duchnice się rozrastają.Może przydałoby się zrobić własne forum, żebyśmy nie tylko lepiej się poznali ale mogli sobie wzajemnie pomóc. Pomoc może obejmować budowę, sąsiedzką (cukier i inne rzeczy) a nawet strajkową (jakby nam się coś nie podobało). Wspólnymi siłami będziemy mogli sobie pomagać.Ja jestem w fazie budowy. Niedługo bierzemy się za strop. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stepowy 16.04.2012 21:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2012 Czy w Duchnicach (lub Ożarowie) są do sprzedaży działki budowlane w przyzwoitej cenie do 1 tyś m2 ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atsyrut 23.08.2012 07:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2012 Witajcie... Powoli szukam ekipy do elewacji zewnętrznej domu styropianem... ( planuje pracę zacząć na przełomie września i października) Wiem, że ekipy wolą budować ze swojego materiału bo na tym zarabiają - ale materiał mam swój. Na razie kupiłem sam styropian - resztę dokupię jak wykonawca wyliczy mi ile będzie czego potrzebował. ( no chyba ze zaproponuje lepsze ceny to wezmę jego materiał) możecie polecić jakąś firmę która jest dobra i ma konkurencyjne ceny i można obejrzeć ich pracę? Od razu napisze - że najtańsza jaką znalazłem i gotowi są robić z mojego materiału na gotowo ( z pokryciem tynkiem silikonowym) to 35 zł za metr kwadratowy... Byli też tacy co krzyczeli 80 zł z moim materiałem - ale potraktowałem to jako żart Podpowiedzcie mi proszę - czy znacie kogoś do wykonania takiej pracy ? może jakiś kontakt ? jeśli tak poproszę kontakt na priv) będę wdzięczny za każdy namiar na fachowców Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atsyrut 18.04.2013 08:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2013 chyba osoby budujące w tej okolicy są w jakiejś innej grupie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ketjar 16.05.2013 20:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2013 kierownik budowy 604-719-458 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts