Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• 8 months później...
  • 4 months później...

Witajcie, widzę że aktualnie mały ruch w wątku, ale może się rozkręci i będzie można się dzielić radami i wskazówkami :) nie dawno kupiliśmy projekt Zoja Luxor G2 w wersji podstawowej i jesteśmy w trakcie załatwiania pozwolenia na budowę, mamy nadzieję że ruszymy z robotami przed jesienią. Mundek Ty już pewnie jesteś daleko z robotami??

Pozdrawiam

• 1 month później...
no ja czekam na okna

No i jak spostrzeżenia odnośnie projektu kiedy jesteś już tak daleko z robotami? Może opiszesz trochę technologię wykonania swojej Zoi? Ja w tym tygodniu spodziewam się dostać pozwolenie na budowę i start planujemy na wrzesień. Jak na razie jestem zdecydowany budować z Silki, strop Terriva i dachówka Ceramiczna, ale jeszcze żadnych zakupów nie zrobiłem więc może się to jeszcze zmienić.

Pozdrawiam

My nie robimy wielu zmian, jak na razie rezygnujemy z balkonu nad garażem, zastanawiałem się również czy w tym małym schowku pod schodami nie zrobić WC i zrezygnować z pełnowymiarowej łazienki na parterze, ale odrzuciliśmy chwilowo ten pomysł.

Dziś się dowiedziałem że w poniedziałek 8.09 mamy Pozwolenie do odbioru, w związku z czym na 5.09 umówiony jestem z ekipą na start

Pozdrawiam

• 6 months później...
  • 1 month później...

Gratuluję wyboru, myślę że nie będziecie zawiedzeni, z garażem jest raczej problem krótkości choć i poszerzenie nie zaszkodzi, my po konsultacjach z hydraulikiem zmniejszyliśmy kotłownię i mamy to jedno stanowisko w garażu o 30 cm dłuższe (ok 4,7m)

A tu moja realizacja:

http://www.zoja.luxor.g2.mojabudowa.pl/

Pozdrawiam

Wiroś