mundek 11 02.06.2010 08:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2010 Witam i zapraszam do wymiany doswiadczeń wszystkich budujących Zoja Luxor.ja jestem na etapie załatwiania pozwoleń. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kalita 02.02.2011 14:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2011 Witam tez jestem zainteresowany, z tym ze Luxorem 2G.Prosze o wiecej info. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiros 17.06.2011 18:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2011 Witajcie, widzę że aktualnie mały ruch w wątku, ale może się rozkręci i będzie można się dzielić radami i wskazówkami nie dawno kupiliśmy projekt Zoja Luxor G2 w wersji podstawowej i jesteśmy w trakcie załatwiania pozwolenia na budowę, mamy nadzieję że ruszymy z robotami przed jesienią. Mundek Ty już pewnie jesteś daleko z robotami?? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mundek 11 31.07.2011 14:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2011 no ja czekam na okna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiros 01.08.2011 06:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2011 no ja czekam na okna No i jak spostrzeżenia odnośnie projektu kiedy jesteś już tak daleko z robotami? Może opiszesz trochę technologię wykonania swojej Zoi? Ja w tym tygodniu spodziewam się dostać pozwolenie na budowę i start planujemy na wrzesień. Jak na razie jestem zdecydowany budować z Silki, strop Terriva i dachówka Ceramiczna, ale jeszcze żadnych zakupów nie zrobiłem więc może się to jeszcze zmienić. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
janek29 05.08.2011 12:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2011 Witam, my też z początkiem września planujemy rozpocząć budowę naszej ZOJI. Na razie mamy wiele pomysłów na zmiany, ale czy je zrealizujemy to sie okaże. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiros 05.08.2011 13:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2011 My nie robimy wielu zmian, jak na razie rezygnujemy z balkonu nad garażem, zastanawiałem się również czy w tym małym schowku pod schodami nie zrobić WC i zrezygnować z pełnowymiarowej łazienki na parterze, ale odrzuciliśmy chwilowo ten pomysł.Dziś się dowiedziałem że w poniedziałek 8.09 mamy Pozwolenie do odbioru, w związku z czym na 5.09 umówiony jestem z ekipą na startPozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiros 21.02.2012 13:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2012 Po wylaniu posadzek i schodów okazuje się że pod schodami nie ma szans na kibelek więc plan opisany we wcześniejszym poście upadł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rafus12 31.03.2012 21:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2012 My wlasnie kupilismy niedawno zoje luxor g2. Czekamy na pnb. Moze sie podzielicie zdjeciami z realizacji, spostrzezeniami, jaki material na sciany uzyliscie?My poszerzylismy nasz o 80cm - garaz.PozdrawiamRafus Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiros 05.04.2012 07:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2012 Gratuluję wyboru, myślę że nie będziecie zawiedzeni, z garażem jest raczej problem krótkości choć i poszerzenie nie zaszkodzi, my po konsultacjach z hydraulikiem zmniejszyliśmy kotłownię i mamy to jedno stanowisko w garażu o 30 cm dłuższe (ok 4,7m) A tu moja realizacja:http://www.zoja.luxor.g2.mojabudowa.pl/ PozdrawiamWiroś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts