Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

MYŚLENICE i okolice :-)

Recommended Posts

• 4 months później...
  • 1 month później...

witam

ja mam wybudowany dom w myslenicach w stanie mieszkalnym na dzien dzisiejszy jestem na etapie wykonczenia centralnego ogrzewania mam zamiear zamontowac piec gazowy z kominkiem z plaszczem wodnym.

Chcialem zamontowac kolektory sloneczne lecz na ta chwile zrezygnowalem z montarzu po przeczytaniu kilkunastu postow na tym forum chyba sie nie oplaca bo zwrot inwestycji jest mniej wiecej po 10 do 15 lat

jesli moge sluzyc pomoca prosze o kontakt

pozdrawiam

rob

• 3 weeks później...

Witam!

Budujemy się z mężem trochę bliżej Kasinki ale to nadal powiat myślenicki ;-) w ubiegłym roku zakończyliśmy stan surowy otwarty. Teraz czekamy na wiosnę i zamówione okna. W planach mamy elektrykę i mam pytanie. Czy możecie coś powiedzieć o oświetleniu ciągów komunikacyjnych i schodów włączanych z alarmu?? Nasz elektryk mówi, że ma tak u siebie i fajnie, bo nie musi szukać kontaktów w ciemności a po przejściu światło samo gaśnie. Czy możecie powiedzieć " z czym to się je"?

• 4 weeks później...
  • 2 weeks później...
  • 2 months później...
  • 4 weeks później...

Sprzedam działkę budowlaną (w części rolna) w miejscowości IZDEBNIK pow. 27,30 arów (z możliwością podziału na mniejszą ). Działka z widokiem na Babią Górę i Lanckoronę. Na działce znajduje się linia energetyczna, gazowa w najbliższym czasie wodna. Okolica piękna i spokojna - dojazd asfaltowy.

POLECAM kontakt tel. 501 047 911 lub 691332560 , Izdebnik

Zainteresowanym mogę przesłać zdjęcia.

• 8 months później...
  • 4 weeks później...

Witam

Jeżeli ktoś będzie zainteresowany nowoczesnym i energooszczędnym systemem grzewczym dla domu to zapraszam do kontaktu. [email protected]

Informację do poczytania na temat systemu http://www.sztuka-ogrzewania.pl

Istnieje również (po wcześniejszym umówieniu) zobaczenia wykonanej instalacji, gdzie dodatkowo można porozmawiać z właścicielem inwestycji i wypytać się jak wyglądała współpraca. Oferujemy darmową wycenę więc nic Cię nie kosztuje sprawdzenie ile ten system kosztuje dla Twojego domu.

Witam Wszystkich

My także zamierzamy coś postawić w tych okolicach. Na ten rok planujemy zacząć budowę.

Czy ktoś może miał styczność lub ma jakieś opinie o firmie Józef Żyła z Osieczan? Ewentualnie inne polecane firmy budowlane.

Proszę o info na maila [email protected]

Pozdrawiam

• 2 weeks później...
moi rodzice mają zamiar budować się w Borzęcie, czy ktoś ma namiar na dobrego i taniego kierownika budowy, na przełomie kwietnia/maja budowa ma ruszyć. proszę o jakiś namiar. Posiadam 2 namiary na KB ale oni są spod Bochni i za dojazd sobie liczą :(