MORHOT 14.06.2010 05:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2010 No pochwalcie się kto buduje w Myślenicach i okolicznych wioskach...Można by się tu wymieniać namiarami na ekipy i dobre/niedrogie hurtownie i składy... My ruszamy końcem lata w Jaworniku - projekt indywidualny inspirowany Vilmarem z Archetonu i Fiołkami z Archonu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vito3 20.10.2010 18:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2010 Również buduję w Jaworniku. Obecni estem w połowie stanu surowego - do połowy listopada powinien być skończony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
giehajz 20.12.2010 16:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2010 witam ja mam wybudowany dom w myslenicach w stanie mieszkalnym na dzien dzisiejszy jestem na etapie wykonczenia centralnego ogrzewania mam zamiear zamontowac piec gazowy z kominkiem z plaszczem wodnym.Chcialem zamontowac kolektory sloneczne lecz na ta chwile zrezygnowalem z montarzu po przeczytaniu kilkunastu postow na tym forum chyba sie nie oplaca bo zwrot inwestycji jest mniej wiecej po 10 do 15 latjesli moge sluzyc pomoca prosze o kontakt pozdrawiam rob Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
basiakrzyś 07.01.2011 18:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2011 Witam! Budujemy się z mężem trochę bliżej Kasinki ale to nadal powiat myślenicki w ubiegłym roku zakończyliśmy stan surowy otwarty. Teraz czekamy na wiosnę i zamówione okna. W planach mamy elektrykę i mam pytanie. Czy możecie coś powiedzieć o oświetleniu ciągów komunikacyjnych i schodów włączanych z alarmu?? Nasz elektryk mówi, że ma tak u siebie i fajnie, bo nie musi szukać kontaktów w ciemności a po przejściu światło samo gaśnie. Czy możecie powiedzieć " z czym to się je"? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
geopartner 02.02.2011 10:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2011 Jakby ktoś z okolic szukał geologa do badań gruntu, to ja korzystałam z usług takiego: http://www.geolog.hostil.plpozdrawiamanka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asia703 12.02.2011 08:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2011 Witajcie!!W tym roku zaczynam remont prawie 100-letniego domu koło Dobczyc.Dobrze,że znalazłam grupę myślenicką,bo w grupie/w kupie raźniej.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vito3 20.04.2011 08:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2011 Witam mam do oddania przyczepę campingową. Nadaje się w sam raz na budowę, pojedzie na własnych kołach.Odbiór: Myślenice Jawornik.Mogę podesłać zdjęcia na priv. Pozdrawiamvito3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anulab 17.05.2011 07:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2011 Sprzedam działkę budowlaną (w części rolna) w miejscowości IZDEBNIK pow. 27,30 arów (z możliwością podziału na mniejszą ). Działka z widokiem na Babią Górę i Lanckoronę. Na działce znajduje się linia energetyczna, gazowa w najbliższym czasie wodna. Okolica piękna i spokojna - dojazd asfaltowy. POLECAM kontakt tel. 501 047 911 lub 691332560 , IzdebnikZainteresowanym mogę przesłać zdjęcia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nicky040506 18.01.2012 06:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2012 Witam grupo myslenicka mamy dzialke w glogaczowie projekt domu wybrany w trakcie adaptacii . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nicky040506 18.01.2012 06:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2012 Jakby ktoś z okolic szukał geologa do badań gruntu, to ja korzystałam z usług takiego: http://www.geolog.hostil.pl pozdrawiam anka Aniu napewno bedziemy kozystac z uslug geologa mogla bys zdradzic cene Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dumaxxxnt 14.02.2012 11:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2012 Witam Jeżeli ktoś będzie zainteresowany nowoczesnym i energooszczędnym systemem grzewczym dla domu to zapraszam do kontaktu. [email protected] Informację do poczytania na temat systemu http://www.sztuka-ogrzewania.pl Istnieje również (po wcześniejszym umówieniu) zobaczenia wykonanej instalacji, gdzie dodatkowo można porozmawiać z właścicielem inwestycji i wypytać się jak wyglądała współpraca. Oferujemy darmową wycenę więc nic Cię nie kosztuje sprawdzenie ile ten system kosztuje dla Twojego domu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
endialdi 21.02.2012 09:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2012 Witam Wszystkich My także zamierzamy coś postawić w tych okolicach. Na ten rok planujemy zacząć budowę. Czy ktoś może miał styczność lub ma jakieś opinie o firmie Józef Żyła z Osieczan? Ewentualnie inne polecane firmy budowlane.Proszę o info na maila [email protected] Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kubowa1 05.03.2012 11:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2012 Mam do sprzedania działkę w Poznachowicach Górnych. Woda, prąd, pozwolenie na budowę. Zainteresowanym chętnie wyślę zdjęcia. Kontakt tel. 609481509 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gateau13 12.03.2012 19:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2012 moi rodzice mają zamiar budować się w Borzęcie, czy ktoś ma namiar na dobrego i taniego kierownika budowy, na przełomie kwietnia/maja budowa ma ruszyć. proszę o jakiś namiar. Posiadam 2 namiary na KB ale oni są spod Bochni i za dojazd sobie liczą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts