Sonika 18.01.2005 08:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2005 Uważajcie: http://www.policja.katowice.pl/bankomaty.htm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stefanb 18.01.2005 09:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2005 Dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maxymov 18.01.2005 10:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2005 Sonika, przerażasz mnie. Na bankomacie, z którego często korzystam jest zamontowany zwykły wizjer panoramiczny . Cholera, zupełnie nie wiem co o tym myśleć. Czy to też jest jakaś lewizna ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
remx 18.01.2005 17:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2005 Ja jak wstukuję PIN to zawsze zasłaniam to drugą ręką.A pieniądze to staram się brać w bankomatach zainstalowanych przy bankach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
HM 18.01.2005 21:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2005 Dzięki!Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarzannaPG 19.01.2005 19:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2005 Teraz to mam stresa? Za cholerę nie pamiętam jak wygląda 'mój' bankomat? Może miał takie cóś a może i nie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pietka 23.01.2005 22:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2005 Czego to s...wiele nie wymyślą. Ja od dawna wybierając forsę sprawdzam czy nie ma na klawiaturze foli i zawsze zasłaniam ręką wpisując kod. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rocky 24.01.2005 07:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2005 Najbezpieczniej więc na koncie, do którego posiada się kartę, trzymać niezbyt wiele pieniędzy. W razie potrzeby zapłaty kartą lub wypłaty z bankomatu można sobie w każdej chwili przelać pieniądze ze skutkiem natychmiastowym z drugiego konta, co szczególnie łatwe jest w przypadku kont internetowych (przelewy przez telefon). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kroyena 24.01.2005 10:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2005 Rocky to ci dodam, że na kontach, które nie podlegają twojemu warunkowi nie uruchamia siężadnej usługi typu phone, lub .net.Dlaczego bo jedynie bezpieczne do udowodnienia są usługi bezpośrednie typu przychodzi baba do......kasjera. AHA i jeszcze jedno zalecam brać na przechowanie wszelakie dowody wypłat i zakupu za pomocą POS-ów.Już raz miałem przypadek, że ze stacji benzynowej ściągnięto mi 8x pełen bak. Gdybym nie miał kwitów woziłbym się pewnie z miesiąc może 2. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts