inies 18.01.2005 09:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2005 Hej!!Mam problem z wyborem dobrych ale nie za bardzo drogich drzwi do łazienki, interesowałam się drzwiami z firmy Frezamet - czy sa dobre, jakie wybrać??Dzięki za opinie.Aga. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wejlantf 18.01.2005 09:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2005 ja przez pół roku miałem w drzwiach łazienkowych potrójnie złożoną folię malarską teraz mam jakieś tam drzwi z Sokółki i są ok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wowka 18.01.2005 09:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2005 Hej!! Mam problem z wyborem dobrych ale nie za bardzo drogich drzwi do łazienki, interesowałam się drzwiami z firmy Frezamet - czy sa dobre, jakie wybrać?? Dzięki za opinie. Aga. Wybierając drzwi do łazienki wybierz drzwi tej firmy z której masz pozostałe drzwi wewnętrzne w budynku. Moim zdaniem lepiej to będzie wyglądać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wejlantf 18.01.2005 10:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2005 Wybierając drzwi do łazienki wybierz drzwi tej firmy z której masz pozostałe drzwi wewnętrzne w budynku. Moim zdaniem lepiej to będzie wyglądać a ja upieram się przy folii malarskiej, pomyślcie jaka to fajna sprawa... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Whisper 18.01.2005 11:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2005 a ja upieram się przy folii malarskiej, pomyślcie jaka to fajna sprawa... A nie uważasz, że kawałek papy wierzchniego krycia dawałby więcej intymności? A serio, to popieram zdanie Wowki - najlepiej tej samej firmy (i z tej samej serii, jeśli są różne) co reszta drzwi. I kolor i wzorictwo byłyby takie same. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wejlantf 18.01.2005 13:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2005 A nie uważasz, że kawałek papy wierzchniego krycia dawałby więcej intymności? papa śmierdzi i nie przepuszcza światła folia malarska jest moim skromnym zdaniem rozwiązaniem znacznie lepszym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Whisper 18.01.2005 14:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2005 papa śmierdzi i nie przepuszcza światła folia malarska jest moim skromnym zdaniem rozwiązaniem znacznie lepszym Lepiej żeby śmierdziała papa czy... ehm... produkty przemiany materii? A żeby było jaśniej to światło zapalić można. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts