skorpionka 11.06.2002 11:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2002 Wlasnie wrocilam z Radosci.Deszcz leje,drogi sie rozplywaja,cos strasznego.Zasiedlone od bardzo dawna obszary,sliczne domki,a drogi jak w Indiach w porze deszczowej.Chyba trzeba bedzie konia za samochodem prowadzic,zeby poczciwe zwierze moglo wyciagnac auto.Ulice zle oznakowane,za cholere nigdzie nie mozna trafic.Mowa o rejonie od Panny Wodnej w lewo\Mozajkowa,Hortensji i okolice.Tam wlasnie bede sie budowac.Podobno gmina wchodzi niebawem zdrogami.Ale sklep sklep Serek przy Patriotow u zbiegu Panny zaopatrzony genialnie,lepiej niz moje osiedlowe samy.Markowe winka ,francuskie sery,tylko niestety pieczywo badziewie.Skorpionka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anula 11.06.2002 11:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2002 Torba pod tytułem serek jest swoistym znakiem rozpoznawczym na całej trasie otwockiej. Ja tez uważam że ten sklep jest bardzo dobry. A co do dróg to niestety prawda, po prostu koszmar. Kiedy byłam w ciąży zawsze żartowaliśmy że najlepszy sposób na wywołanie porodu to przejażdżka po okolicy . Z tego co piszesz jesteś po drugiej stronie torów niz my, ale jakbyś miała ochote na zwiedzania (oczywiście przy sprzyjającej pogodzie) to zapraszam na Rozszerzoną (fajna nazwa, co?). Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
figga1 09.09.2010 09:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2010 UWAGA! UWAGA! UWAGA! JUŻ OD 2 LAT NIEUSTANNIE OSTRZEGAM WSZYSTKICH BUDUJĄCYCH PRZED NIESOLIDNĄ I WRĘCZ GROŹNĄ FIRMĄ BUDUJĄCĄ DOMY O NAZWIE REM-BUD KAZIMIERZ ROBERT LASIK z PODKARPACIA. SĄ WRĘCZ NIEBEZPIECZNI - JEŚLI COŚ IM SIĘ NIE SPODOBA TO TAK JAK W MOIM PRZYPADKU - ZAMURUJĄ CI WENTYLACJĘ!!!! - nie muszę chyba piać co to oznacza. Dodatkowo: niesolidni, nieuczciwi, nieterminowi i brudasy. MÓWMY IM ....... WON. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuzka_2000 15.09.2010 20:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2010 WitamMam do sprzedania 36 paczek (9,12 m3) STYROPIANU FREZOWANEGO AUSTROTHERM EPS 040 FASADA grubości 14 cm. W cenie 125 zł 1 m3.Odbiór własny w Warszawie Białołęka okolice ul. Białołęckiej.tel. 601 30 40 33 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts