erbi 12.06.2002 18:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2002 Cześć jestem tu pierwszy raz, ale i mnie dopadła ta przypadłość zwana budowaniem. Stawiamy wraz z mężem dom w Gdyni. Jak do tej pory mamy wykopaną wielką dziurę na małej działce, a f-ma osłoniła teren przed wzrokiem ciekawskich. Czy macie jakieś opinie o IZOLMACIE z Gdańska? Skąd brać dobry beton?..........A'propos Prestolu, to przekonałam się, że ceny mają zabójcze. [ Ta Wiadomość była edytowana przez: erbi dnia 2002-06-12 20:21 ] [ Ta Wiadomość była edytowana przez: erbi dnia 2002-06-12 20:26 ] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skorpionka 13.06.2002 19:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2002 Czesc Erbi,jestes w luksusowej sytuacji poniewaz masz juz dziure, w ziemi oczywiscie.Ja poki co to mam tylko akt notarialny .Wjakiej gminie sie budujesz?Moja skromna rada,nie zatrudniaj kompleksowych firm.Stracisz kontrole finansowa nad budowa.Jesli wynajmiesz kompetentnego i uczciwego nadzorce to do poszczegulnych etapow budowy zatrudniaj fachowcow z danej branzy.Zaoszczedzisz kupe kasy,ktora mozesz zainwestowac w ostatnie roboty wykonczeniowe.Niesty nie znam takich fachowcow,tez bede szukac jak juz bede miala projekt zatwierdzony.Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts